“Çevre bilinci yaygınlaşmalı”

Yaşam 23.06.2023 - 11:03, Güncelleme: 23.06.2023 - 11:03 2708+ kez okundu.
 

“Çevre bilinci yaygınlaşmalı”

Çevre Haber Gazetesi ve Çevre Girişimi platformu nün bu yıl birlikte düzenledikleri 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri gecesinde Çevre dostları bir araya geldi.
  >> SABİT ÖZKESER   “KİRLENEN DÜNYAMIZI  ELBİRLİĞİ İLE KORUMALIYIZ” Osmanlı Ocakbaşı Restoranda düzenlen Çevre gecesinde bir konuşma yapan Çevre Haber Gazetesi  ve Çevre Girişimi platformu başkanı Gazeteci Zeki Durak,"5 Haziran Dünya Çevre Günündeki bir dizi Çevre etkinliği yaparak  Çevre farkındalığı oluşturmuştur. Bu gecede de Çevre dostlarıyla bir araya  gelerek çevreci dostlarımıza plaketlerini takdim ettik. Her geçen gün biraz daha  kirlenen  dünyamızı  el birliğiyle korumak zorundayız. Bunu için de Çevre bilincinin yaygınlaşması gerekiyor" dedi.  “ÇEVRE HAREKETİNİ GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM” Çevre gecesine katılan  Ç.Ü. İletişim Fakültesi Genel Sekreteri Ali Önal ise yaptığı konuşmada,"Yıllardır yakından tanıdığım bildiğim Çevre  Girişimi platformu  başkanı Gazeteci Zeki Durak ve ekibi  güzel bir çevreden yana sürekli hareket içinde oldu. Bu Çevre hareketini gönülden destekliyorum" dedi. Çevre ve mesleki başarı plaketlerinin verildiği geceye, CHP Sarıcam ilçe Başkanı Necati ok, MHP İl yönetim kurulu üyesi Ayhan Doğru, Seyhan Belediye Basın danışmanı Hüseyin Arat, Yüreğir ilçe Belediye Başkanlığı basın danışmanı Şehmuz Baysal, Gültepe Mahallesi Muhtarı Canan Kurt, Engelli Çocuk uzmanı terapist Yeliz Narin ve çok sayıda konuk konuk katıldı. Çukurova Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi,Sarıcam Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi’nin geceye göndermiş olduğu çiçekler Çevre gecesine renk kattı. ÇEVREYE KATKI SUNANLARA PLAKET Çevre gecesinde 2023 yılının çevre ve mesleki başarı plaketleri ise şu isimlere verildi:      Necati Ok (CHP Sarıçam İlçe Başkanı Yardımcısı) Tahir Akın (iş adamı) Sinan Çörten.(Çıtır Cafe Fırın isletmecisi) Yeliz Narin(Engelli Çocuk uzmanı terapist) Aptullah Küpeli(2 A Enerji) Uzman Dr. Hasan İpek(kadın doğum uzmanı. ) Zülküf usta Seyhan paça salonu.
Çevre Haber Gazetesi ve Çevre Girişimi platformu nün bu yıl birlikte düzenledikleri 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri gecesinde Çevre dostları bir araya geldi.

 

>> SABİT ÖZKESER

 

“KİRLENEN DÜNYAMIZI 

ELBİRLİĞİ İLE KORUMALIYIZ”

Osmanlı Ocakbaşı Restoranda düzenlen Çevre gecesinde bir konuşma yapan Çevre Haber Gazetesi  ve Çevre Girişimi platformu başkanı Gazeteci Zeki Durak,"5 Haziran Dünya Çevre Günündeki bir dizi Çevre etkinliği yaparak  Çevre farkındalığı oluşturmuştur. Bu gecede de Çevre dostlarıyla bir araya  gelerek çevreci dostlarımıza plaketlerini takdim ettik. Her geçen gün biraz daha  kirlenen  dünyamızı  el birliğiyle korumak zorundayız. Bunu için de Çevre bilincinin yaygınlaşması gerekiyor" dedi. 

“ÇEVRE HAREKETİNİ

GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM”

Çevre gecesine katılan  Ç.Ü. İletişim Fakültesi Genel Sekreteri Ali Önal ise yaptığı konuşmada,"Yıllardır yakından tanıdığım bildiğim Çevre  Girişimi platformu  başkanı Gazeteci Zeki Durak ve ekibi  güzel bir çevreden yana sürekli hareket içinde oldu. Bu Çevre hareketini gönülden destekliyorum" dedi. Çevre ve mesleki başarı plaketlerinin verildiği geceye, CHP Sarıcam ilçe Başkanı Necati ok, MHP İl yönetim kurulu üyesi Ayhan Doğru, Seyhan Belediye Basın danışmanı Hüseyin Arat, Yüreğir ilçe Belediye Başkanlığı basın danışmanı Şehmuz Baysal, Gültepe Mahallesi Muhtarı Canan Kurt, Engelli Çocuk uzmanı terapist Yeliz Narin ve çok sayıda konuk konuk katıldı. Çukurova Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi,Sarıcam Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi’nin geceye göndermiş olduğu çiçekler Çevre gecesine renk kattı.

ÇEVREYE KATKI SUNANLARA PLAKET

Çevre gecesinde 2023 yılının çevre ve mesleki başarı plaketleri ise şu isimlere verildi:      Necati Ok (CHP Sarıçam İlçe Başkanı Yardımcısı) Tahir Akın (iş adamı) Sinan Çörten.(Çıtır Cafe Fırın isletmecisi) Yeliz Narin(Engelli Çocuk uzmanı terapist) Aptullah Küpeli(2 A Enerji) Uzman Dr. Hasan İpek(kadın doğum uzmanı. ) Zülküf usta Seyhan paça salonu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.