Acilin tabelası var kendisi yok

Yerel 07.06.2023 - 11:01, Güncelleme: 07.06.2023 - 11:01 2853+ kez okundu.
 

Acilin tabelası var kendisi yok

Güney Adana Hastanesi olarak bilinen Seyhan Devlet Hastanesi Akkapı ek hizmet binasında acil servisin açılmamış olması vatandaşlar için mağduriyete neden oldu. Hastanenin tabelası olmasına karşın, servisin olmaması dikkat çekti.
>> ALİ BOZ   Bölge halkına hizmet vermeye başlamasıyla birlikte çevredeki vatandaşların memnuniyetleriyle karşılanan Seyhan Devlet Hastanesi Akkapı ek hizmet binasında son günlerde yaşanan acil servis krizi hat safhaya çıktı. Bölge halkı acil servisin açılmamış olmasından dolayı mağduriyet yaşıyor. Halkın refahı ve sağlığı her şeyin üstünde olduğunu belirten OMERYAN Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Türkan Bakır, “ Acil servisin açılmamış olması bölge halkının mağduriyetini artırıyor” dedi. Başkan Bakır ayrıca şu görüşlere yer verdi: “ Bir an önce acil servisin açılması gerekmektedir. Gece bir acil hastası olan vatandaş, burada acil servis olmadığı için mecburen aracı yoksa bir araç kiralamak zorunda kalarak hastasını en yakın hastaneye götürmek zorunda kalıyor. Bu da vatandaşlarımıza maddi külfet getiriyor. Bir an önce vatandaşların mağduriyetinin önlenmesi için yetkilileri göreve davet ediyorum.” Adana Milletvekillerine de çağrıda bulunan Başkan Bakır şöyle konuştu. “ Bu bölge insanın sağlığı her şeyden değerlidir. Adana Milletvekili seçilen tüm vekillere seslenmek istiyorum. Bu bölge halkına sahip çıkın ve Seyhan Devlet Hastanesi Akkapı ek hizmet binasında olmayan acil servisin açılması için bir girişimde bulunmalarını bölge halkı adına istiyorum. Halkımızın acil servis sıkıntısının bir an önce çözülmesi istiyoruz.”    
Güney Adana Hastanesi olarak bilinen Seyhan Devlet Hastanesi Akkapı ek hizmet binasında acil servisin açılmamış olması vatandaşlar için mağduriyete neden oldu. Hastanenin tabelası olmasına karşın, servisin olmaması dikkat çekti.

>> ALİ BOZ

 

Bölge halkına hizmet vermeye başlamasıyla birlikte çevredeki vatandaşların memnuniyetleriyle karşılanan Seyhan Devlet Hastanesi Akkapı ek hizmet binasında son günlerde yaşanan acil servis krizi hat safhaya çıktı.

Bölge halkı acil servisin açılmamış olmasından dolayı mağduriyet yaşıyor. Halkın refahı ve sağlığı her şeyin üstünde olduğunu belirten OMERYAN Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Türkan Bakır, “ Acil servisin açılmamış olması bölge halkının mağduriyetini artırıyor” dedi.

Başkan Bakır ayrıca şu görüşlere yer verdi: “ Bir an önce acil servisin açılması gerekmektedir. Gece bir acil hastası olan vatandaş, burada acil servis olmadığı için mecburen aracı yoksa bir araç kiralamak zorunda kalarak hastasını en yakın hastaneye götürmek zorunda kalıyor. Bu da vatandaşlarımıza maddi külfet getiriyor. Bir an önce vatandaşların mağduriyetinin önlenmesi için yetkilileri göreve davet ediyorum.”

Adana Milletvekillerine de çağrıda bulunan Başkan Bakır şöyle konuştu. “ Bu bölge insanın sağlığı her şeyden değerlidir. Adana Milletvekili seçilen tüm vekillere seslenmek istiyorum. Bu bölge halkına sahip çıkın ve Seyhan Devlet Hastanesi Akkapı ek hizmet binasında olmayan acil servisin açılması için bir girişimde bulunmalarını bölge halkı adına istiyorum. Halkımızın acil servis sıkıntısının bir an önce çözülmesi istiyoruz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.