Montella hakkındaki çıkan haberler için Başkan Murat Sancak: KÜLLİYEN YALAN

Spor 11.04.2023 - 12:16, Güncelleme: 11.04.2023 - 12:16 2094+ kez okundu.
 

Montella hakkındaki çıkan haberler için Başkan Murat Sancak: KÜLLİYEN YALAN

Adana Demirspor bu hafta karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürürken, son dönemlerde Teknik Direktör Montella’nın Trabzonspor ile ilgili bazı haber sitelerinde çıkan haberler üzerine Başkan Murat Sancak, “Külliyen yalan” dedi.
>> SABİT ÖZKESER     “TRABZONSPOR’DA ÖYLE GİRİŞİM OLMAZ” Kendi sosyal hesabından açıklama yapan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, “Bazı haber sitelerinde benden izin alınarak Montella hocayla görüşme yapıldığı haberi, külliyen yalan. Lig devam ederken, Avrupa hedefi olan bier takımın hocasına talip olma nezaketsizliğini ne Trabzonspor Başkanı ne de Trabzonspor camiasında öyle girişim olmaz. NOKTA”  diye konuştu. “BİRBİRİNİZİ İNCİTMEYİN, SAYGISIZLIK YAPMAYIN” Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Twitter hesabındaki paylaşımında ayrıca, “Arkadaşlar polemiğe gerek yok. Trabzonspor Başkanı, yöneticileri haberde geçtiği gibi o nezaketsizliği yapmazlar dedim, doğru olmadığını söyledim. Bizim dostlarımız hem Trabzonspor taraftarı hem de Adana Demirspor taraftarı sakin olun. Birbirinizi incitmeyin, saygısızlık yapmayın, sene sonu ola hayırıola…” dedi. “DESTEK ZAMANI HERKESİ BEKLİYORUZ” Bu arada Adana Demirspor’un Cumartesi  günü saat 16.00’da sahasında konuk edeceği Kasımpaşa maçının biletleri Salı günü saat 19.40’ta satışa çıkacağı belirtilirken, Kulüp Başkanı Murat Sançak, “Destek zamanı, herkesi bekliyoruz” diye konuştu. SELAMİ TEKKAZANCI UNUTULMADI Adana Demirspor Kulübü,  efsane isimlerinden Selami Tekkazancı’yı  ölüm yıldönümünde saygı ve rahmetle anarken, huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş Yıldönümünü ise kutladı.    
Adana Demirspor bu hafta karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürürken, son dönemlerde Teknik Direktör Montella’nın Trabzonspor ile ilgili bazı haber sitelerinde çıkan haberler üzerine Başkan Murat Sancak, “Külliyen yalan” dedi.

>> SABİT ÖZKESER

 

 

“TRABZONSPOR’DA ÖYLE GİRİŞİM OLMAZ”

Kendi sosyal hesabından açıklama yapan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, “Bazı haber sitelerinde benden izin alınarak Montella hocayla görüşme yapıldığı haberi, külliyen yalan. Lig devam ederken, Avrupa hedefi olan bier takımın hocasına talip olma nezaketsizliğini ne Trabzonspor Başkanı ne de Trabzonspor camiasında öyle girişim olmaz. NOKTA”  diye konuştu.

“BİRBİRİNİZİ İNCİTMEYİN, SAYGISIZLIK YAPMAYIN”

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Twitter hesabındaki paylaşımında ayrıca, “Arkadaşlar polemiğe gerek yok. Trabzonspor Başkanı, yöneticileri haberde geçtiği gibi o nezaketsizliği yapmazlar dedim, doğru olmadığını söyledim. Bizim dostlarımız hem Trabzonspor taraftarı hem de Adana Demirspor taraftarı sakin olun. Birbirinizi incitmeyin, saygısızlık yapmayın, sene sonu ola hayırıola…” dedi.

“DESTEK ZAMANI HERKESİ BEKLİYORUZ”

Bu arada Adana Demirspor’un Cumartesi  günü saat 16.00’da sahasında konuk edeceği Kasımpaşa maçının biletleri Salı günü saat 19.40’ta satışa çıkacağı belirtilirken, Kulüp Başkanı Murat Sançak, “Destek zamanı, herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

SELAMİ TEKKAZANCI UNUTULMADI

Adana Demirspor Kulübü,  efsane isimlerinden Selami Tekkazancı’yı  ölüm yıldönümünde saygı ve rahmetle anarken, huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş Yıldönümünü ise kutladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.