“Amatör spor kulüplerimiz bizim için çok değerlidir”

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.04.2023 - 12:03, Güncelleme: 10.04.2023 - 12:03 2006+ kez okundu.
 

“Amatör spor kulüplerimiz bizim için çok değerlidir”

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, göreve geldikleri ilk günden bu yana amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.
“DESTEĞİMİZ HER GEÇEN GÜN ARTACAK” Deveci Gençlikspor Kulüp Başkanı Faruk İncesoy ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Akköse'nin ziyaret ettiği Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, "Amatör kulüplerimiz bizim için çok önemlidir.Desteklerimiz her geçen gün artarak devam edecektir" dedi.Olumlu geçen ziyarette Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Üney de hazır bulundu . Spor kulüpleri ile Seyhan Belediyesi arasında ziyaretin olumlu geçmesi ve Başkan Akay’ın da amatör spor kulüplerine yapacağı yardımların artarak devam edeceğini belirtmesi başta Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Dr.Ahmet Bozan ve diğer kulüpler tarafından sevinç yarattı.
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, göreve geldikleri ilk günden bu yana amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.

“DESTEĞİMİZ HER GEÇEN GÜN ARTACAK”

Deveci Gençlikspor Kulüp Başkanı Faruk İncesoy ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Akköse'nin ziyaret ettiği Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, "Amatör kulüplerimiz bizim için çok önemlidir.Desteklerimiz her geçen gün artarak devam edecektir" dedi.Olumlu geçen ziyarette Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Üney de hazır bulundu . Spor kulüpleri ile Seyhan Belediyesi arasında ziyaretin olumlu geçmesi ve Başkan Akay’ın da amatör spor kulüplerine yapacağı yardımların artarak devam edeceğini belirtmesi başta Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Dr.Ahmet Bozan ve diğer kulüpler tarafından sevinç yarattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.