MHP’de Milletvekili aday listesi belli oldu

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.04.2023 - 12:22, Güncelleme: 07.04.2023 - 12:22 3272+ kez okundu.
 

MHP’de Milletvekili aday listesi belli oldu

MHP Genel Merkezi Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayından sonra Milletvekili Adaylarını açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Milletvekili Seçimi'nde aday göstereceği 15 Milletvekili ismi belli oldu.
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday. MHP'nin açıkladığı listede mevcut 2 Milletvekili yerini korurken eski Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, üçüncü sıraya, meclis üyeliğinden istifa ederek aday olan Firdevs Cingözler ise dördüncü sıraya yerleşti.  İŞTE MHP 2023 ADANA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TAM LİSTE 1- Muharrem Varlı 2- Ayşe Sibel Ersoy 3- Mustafa İzgioğlu 4- Firdevs Cingözler 5- Alev Ataş 6- Uğur Öztürk 7- Bünyamin Avcı 8- Yusuf Baş 9- Adem Gündoğan 10- Ahmet Reha Yerleşen 11- Zekeriya Siverekli 12- Hakan Uykız 13- Atilla Duygun 14- Mahmut Tülek 15- Tufan Bilen  Kamuoyunda listede yer alması beklenen Kent Konseyleri Birliği Başkanı Ekrem Aslan ve Cahit Öztok gibi isimler aday gösterilmezken Mustafa İzgioğu, Bünyamin Avcı ve Yusuf Baş'tan oluşan üç eski il başkanı da aday listesinde yer aldı.   
MHP Genel Merkezi Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayından sonra Milletvekili Adaylarını açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Milletvekili Seçimi'nde aday göstereceği 15 Milletvekili ismi belli oldu.

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday.

MHP'nin açıkladığı listede mevcut 2 Milletvekili yerini korurken eski Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, üçüncü sıraya, meclis üyeliğinden istifa ederek aday olan Firdevs Cingözler ise dördüncü sıraya yerleşti. 

İŞTE MHP 2023 ADANA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TAM LİSTE

1- Muharrem Varlı

2- Ayşe Sibel Ersoy

3- Mustafa İzgioğlu

4- Firdevs Cingözler

5- Alev Ataş

6- Uğur Öztürk

7- Bünyamin Avcı

8- Yusuf Baş

9- Adem Gündoğan

10- Ahmet Reha Yerleşen

11- Zekeriya Siverekli

12- Hakan Uykız

13- Atilla Duygun

14- Mahmut Tülek

15- Tufan Bilen 

Kamuoyunda listede yer alması beklenen Kent Konseyleri Birliği Başkanı Ekrem Aslan ve Cahit Öztok gibi isimler aday gösterilmezken Mustafa İzgioğu, Bünyamin Avcı ve Yusuf Baş'tan oluşan üç eski il başkanı da aday listesinde yer aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.