Seyhan Belediyesi kereste malzemesi ve ekipmanları satın alacak

Resmi İlan 28.02.2023 - 10:17, Güncelleme: 28.02.2023 - 10:17 1648+ kez okundu.
 

Seyhan Belediyesi kereste malzemesi ve ekipmanları satın alacak

Seyhan Belediyesi marangoz atölyesi makine, kereste malzemesi ve ekipmanları satın alacak.
İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre,  Seyhan Belediyesi marangoz atölyesi makine, kereste malzemesi ve ekipmanları satın alacak. Seyhan Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Bünyesinde Bulunan Marangoz Atölyesi Ekiplerince İmalat Yapılmak Üzere; Makine, Kereste Malzemesi Ve Ekipmanları Alımı İşi ihalesi 20.03.2023 tarihinde yapılacak. DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN https://www.ilan.gov.tr/ilan/1133137/ihale-duyurulari-mal-alim-ihaleleri-marangoz-atolyesi-makine-kereste-malzemesi-ve-ekipmanlari-satin-alinacaktir Kaynak: https://www.ilan.gov.tr/
Seyhan Belediyesi marangoz atölyesi makine, kereste malzemesi ve ekipmanları satın alacak.

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre,  Seyhan Belediyesi marangoz atölyesi makine, kereste malzemesi ve ekipmanları satın alacak. Seyhan Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Bünyesinde Bulunan Marangoz Atölyesi Ekiplerince İmalat Yapılmak Üzere; Makine, Kereste Malzemesi Ve Ekipmanları Alımı İşi ihalesi 20.03.2023 tarihinde yapılacak.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1133137/ihale-duyurulari-mal-alim-ihaleleri-marangoz-atolyesi-makine-kereste-malzemesi-ve-ekipmanlari-satin-alinacaktir

Kaynak: https://www.ilan.gov.tr/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.