Sanayi odunu, kağıtlık odunu ve tomruk satışı yapılacak

Resmi İlan 05.01.2023 - 11:25, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 2346+ kez okundu.
 

Sanayi odunu, kağıtlık odunu ve tomruk satışı yapılacak

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Mersin Orman İşletme Müdürlüğü 31 kalem sanayi odunu, kağıtlık odunu ve tomruk satışı yapılacak.  İhaledeki global olarak ilan edilen ürünlerdeki hacimler (-20) ile (+ 40)değişebilecek olup, bu ürünlere ilişkin kesin liste ihale tarihinden bir önceki gün İşletme Müdürlüğünden temin edilebilecek. DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN https://www.ilan.gov.tr/ilan/1111198/endustriyel-urunler-tarim-ve-orman-urunleri-mersin-orman-bolge-mudurlugunden-31-kalem-sanayi-odunu-kagitlik-odunu-ve-tomruk-satisi-yapilacaktir Kaynak: https://www.ilan.gov.tr/

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Mersin Orman İşletme Müdürlüğü 31 kalem sanayi odunu, kağıtlık odunu ve tomruk satışı yapılacak.  İhaledeki global olarak ilan edilen ürünlerdeki hacimler (-20) ile (+ 40)değişebilecek olup, bu ürünlere ilişkin kesin liste ihale tarihinden bir önceki gün İşletme Müdürlüğünden temin edilebilecek.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1111198/endustriyel-urunler-tarim-ve-orman-urunleri-mersin-orman-bolge-mudurlugunden-31-kalem-sanayi-odunu-kagitlik-odunu-ve-tomruk-satisi-yapilacaktir

Kaynak: https://www.ilan.gov.tr/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.