“İkinci yarıda da iyi sonuçlar alacağız”

Spor 03.01.2023 - 11:11, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 2199+ kez okundu.
 

“İkinci yarıda da iyi sonuçlar alacağız”

Adana 1954 FK’nın Başkan Yardımcısı ve iş insanı Umut Polat, ligin ilk yarısında olduğu gibi, ikinci yarısında da istikrarlı sonuçlar alacaklarını söyledi.
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ligin ilk yarısını zirvede tamamlayan Adana 1954 FK, ikinci yarı öncesi işi çok sıkı tutuyor. Turuncu-Beyazlı ekibin Başkan Yardımcısı ve iş insanı Umut Polat, Başkan Menderes Kutlu’nun önderliğinde Bölgesel Amatör Lige renk kattıklarını ve katmaya da devam edeceklerini dile getirdi. “TARAFTARLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ” Ligin ilk yarısında oynadıkları 13 karşılaşmada 10 galibiyet ve 3 de beraberlik aldıklarını hatırlatan Başkan Yardımcısı ve iş insanı Umut Polat, “Taraftarlarımızla daha güçlüyüz. Hem Adana’da hem de deplasmanda taraftarlarımız yanımızda oluyorlar. Muharrem Gülergin Stadını hınca hınç dolduruyorlar. Taraftarlarımıza destek ve katkıları için teşekkür ederiz” diye konuştu. Yönetim Kurulu olarak her zaman teknik kadro ve futbolcularının yanlarında olduklarını dile getiren Başkan Yardımcısı ve iş insanı Umut Polat, “Bizim için önemli olan lig sonunda gülmektir. Bunun içinde takım olarak elimizden geleni yapacağız. İkinci yarıda istikrarlı sonuçlar alarak taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz” ifadesini kullandı. “BAŞARILI SONUÇLARA İMZA ATACAĞIZ” Adana 1954 FK’nın başarılı futbolcusu Kerem Eryılmaz, ligin ilk yarısında olduğu gibi, ikinci yarısında da başarılı sonuçlara imza atacaklarını söyledi.Taraftarlarının kendilerine büyük bir güç verdiğine dikkat çeken Turuncu-Beyazlı ekibin başarılı futbolcusu Kerem Eryılmaz, “Birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Takımımızda herkes üzerine düşeni yapıyor. Takımımızı layık olduğu 3.futbol ligine taşımakta kararlıyız. Her zaman yanımızda olan Başkanımız Menderes Kutlu, yönetim kurulumuz ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Adana 1954 FK’nın Başkan Yardımcısı ve iş insanı Umut Polat, ligin ilk yarısında olduğu gibi, ikinci yarısında da istikrarlı sonuçlar alacaklarını söyledi.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ligin ilk yarısını zirvede tamamlayan Adana 1954 FK, ikinci yarı öncesi işi çok sıkı tutuyor. Turuncu-Beyazlı ekibin Başkan Yardımcısı ve iş insanı Umut Polat, Başkan Menderes Kutlu’nun önderliğinde Bölgesel Amatör Lige renk kattıklarını ve katmaya da devam edeceklerini dile getirdi.

“TARAFTARLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ”

Ligin ilk yarısında oynadıkları 13 karşılaşmada 10 galibiyet ve 3 de beraberlik aldıklarını hatırlatan Başkan Yardımcısı ve iş insanı Umut Polat, “Taraftarlarımızla daha güçlüyüz. Hem Adana’da hem de deplasmanda taraftarlarımız yanımızda oluyorlar. Muharrem Gülergin Stadını hınca hınç dolduruyorlar. Taraftarlarımıza destek ve katkıları için teşekkür ederiz” diye konuştu. Yönetim Kurulu olarak her zaman teknik kadro ve futbolcularının yanlarında olduklarını dile getiren Başkan Yardımcısı ve iş insanı Umut Polat, “Bizim için önemli olan lig sonunda gülmektir. Bunun içinde takım olarak elimizden geleni yapacağız. İkinci yarıda istikrarlı sonuçlar alarak taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz” ifadesini kullandı.

“BAŞARILI SONUÇLARA İMZA ATACAĞIZ”

Adana 1954 FK’nın başarılı futbolcusu Kerem Eryılmaz, ligin ilk yarısında olduğu gibi, ikinci yarısında da başarılı sonuçlara imza atacaklarını söyledi.Taraftarlarının kendilerine büyük bir güç verdiğine dikkat çeken Turuncu-Beyazlı ekibin başarılı futbolcusu Kerem Eryılmaz, “Birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Takımımızda herkes üzerine düşeni yapıyor. Takımımızı layık olduğu 3.futbol ligine taşımakta kararlıyız. Her zaman yanımızda olan Başkanımız Menderes Kutlu, yönetim kurulumuz ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.