Coşkuyla eğlendiler

Yaşam 30.12.2022 - 10:31, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 1272+ kez okundu.
 

Coşkuyla eğlendiler

Adana bölge insanının yakından tanıdığı Sosyal ve Kültürel yapılanmanın faal isimlerinden birisi olan Osman Kaplan’ın Başkanlığını yaptığı Adana Gazaiantep ve Yöresi Kültür Dayanışma Derneği, her yıl olduğu gibi bu yılda yaptığı etkinlikle isimlerinden söz ettirmeyi başardı.
Gaziantep vilayetinin kurtuluşunun 101.Yıldönümü nedeniyle  Süleyman Demirel Bulvarı güzergahında ki Tepebağ Ocakbaşı  Restaurantında verdiği ve çok sayıda bay bayan hemşerinin  davetli olarak iştirak ettiği  kutlama yemeği bir birinden seçkin konukların onurlandırmasıyla da coşku ve eğlence içerisinde geçti. Gecede bir konuşma yapan Başkan Osman Kaplan özetle şunları söyledi;  “Esaretin yaşanmaması  için dün olduğu gibi bugünde uyanık olmamız gerek. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Uyuyan milletler ya ölür ya da esir olur” şiarıyla Gaziantep bugünde ayaktadır. Katılımı sağlayan herkese teşekkür ederim…“ Bu arada söz konusu Adana’da ki Gazianteplilerin yemeğine Gaziantep Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, Adana Toros yapının sahibi Zeynel Bozkurt, yine Gaziantep’ten Yalçın Şirketler grubunun sahibi Aykut Yalçın,  Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bilal, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü  Kadir Gül, Yapı Kredi Bankası Bölge Eski Müdürü Ahmet Yardım, Çok Sayıda STK’nın Başkan ve Temsilcileri de katıldı. 
Adana bölge insanının yakından tanıdığı Sosyal ve Kültürel yapılanmanın faal isimlerinden birisi olan Osman Kaplan’ın Başkanlığını yaptığı Adana Gazaiantep ve Yöresi Kültür Dayanışma Derneği, her yıl olduğu gibi bu yılda yaptığı etkinlikle isimlerinden söz ettirmeyi başardı.

Gaziantep vilayetinin kurtuluşunun 101.Yıldönümü nedeniyle  Süleyman Demirel Bulvarı güzergahında ki Tepebağ Ocakbaşı  Restaurantında verdiği ve çok sayıda bay bayan hemşerinin  davetli olarak iştirak ettiği  kutlama yemeği bir birinden seçkin konukların onurlandırmasıyla da coşku ve eğlence içerisinde geçti.

Gecede bir konuşma yapan Başkan Osman Kaplan özetle şunları söyledi;

 “Esaretin yaşanmaması  için dün olduğu gibi bugünde uyanık olmamız gerek. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Uyuyan milletler ya ölür ya da esir olur” şiarıyla Gaziantep bugünde ayaktadır. Katılımı sağlayan herkese teşekkür ederim…“

Bu arada söz konusu Adana’da ki Gazianteplilerin yemeğine Gaziantep Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, Adana Toros yapının sahibi Zeynel Bozkurt, yine Gaziantep’ten Yalçın Şirketler grubunun sahibi Aykut Yalçın,  Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bilal, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü  Kadir Gül, Yapı Kredi Bankası Bölge Eski Müdürü Ahmet Yardım, Çok Sayıda STK’nın Başkan ve Temsilcileri de katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.