“Halkımızın sorunlarına sahip çıkacağız”

Gündem 15.06.2023 - 11:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 11:30 2622+ kez okundu.
 

“Halkımızın sorunlarına sahip çıkacağız”

OMERYAN Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2. Olağan genel kurulu yaptı. Mevcut başkan Türkan Bakır güven tazeledi.
                                  ŞEYDA TURAÇLAR   OMERYAN Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Türkan Bakır, bugüne kadar ihtiyaç sahibi ailelere yapmış oldukları destekleri bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi. Dernek merkez binasında yapılan genel kurulda yeni dernek yönetimi oda başkanları, avukatlar, iş insanları, mali müşavirler ve ev kadınlarından oluşan isimlerden oluştu. Dernek Başkanı Türkan Bakır, öncelikli hedeflerinin bugüne kadar ihtiyaç sahibi ailelere yapmış oldukları desteklerin devam edeceğini belirterek,“ Kurulduğumuz günden bugüne kadar dernek olarak ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olmaya özen gösterdik. Dernek üyelerimizin desteği ile bu günlere geldik. Bugünden itibaren de yine aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.  Yeni oluşan dernek yönetiminin başarılı işlere imza atacaklarına inandığını ifade eden Bakır, “ Bizler her zaman için ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bizlerden destek isteyen herkesim insanının sıkıntılarına ortak olma arzusundayız“ diye konuştu. OMERYAN Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:  Başkan Türkan bakır, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Ökmen, Cemile tay, Cüneyt Kavak, Saruhan Yağmur, Mehmet şerif kurşun ve Murat Sincar.      
OMERYAN Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2. Olağan genel kurulu yaptı. Mevcut başkan Türkan Bakır güven tazeledi.

                                  ŞEYDA TURAÇLAR
 

OMERYAN Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Türkan Bakır, bugüne kadar ihtiyaç sahibi ailelere yapmış oldukları destekleri bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi. Dernek merkez binasında yapılan genel kurulda yeni dernek yönetimi oda başkanları, avukatlar, iş insanları, mali müşavirler ve ev kadınlarından oluşan isimlerden oluştu.

Dernek Başkanı Türkan Bakır, öncelikli hedeflerinin bugüne kadar ihtiyaç sahibi ailelere yapmış oldukları desteklerin devam edeceğini belirterek,“ Kurulduğumuz günden bugüne kadar dernek olarak ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olmaya özen gösterdik. Dernek üyelerimizin desteği ile bu günlere geldik. Bugünden itibaren de yine aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 Yeni oluşan dernek yönetiminin başarılı işlere imza atacaklarına inandığını ifade eden Bakır, “ Bizler her zaman için ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bizlerden destek isteyen herkesim insanının sıkıntılarına ortak olma arzusundayız“ diye konuştu.

OMERYAN Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:  Başkan Türkan bakır, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Ökmen, Cemile tay, Cüneyt Kavak, Saruhan Yağmur, Mehmet şerif kurşun ve Murat Sincar.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.