Görkemli düğün

Yaşam 28.04.2023 - 11:04, Güncelleme: 28.04.2023 - 11:04 2857+ kez okundu.
 

Görkemli düğün

Adanaspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Konyaspor, Hatayspor ve Elazığspor takımlarında forma giyen Türk futbolumuzun efsane isimlerinden Ercan Aslankeser, dünyalar güzeli kızı Sibel Aslankeser’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Görkemli geçen düğün törenine çok sayıda ünlü isim katılarak, mutluluğa ortak oldular.
>> SABİT ÖZKESER   MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU Oynadığı takımlarda başarılı futbol ile iz bırakan Ercan Aslankeser ile eşi Öngül Aslankeser’in kızı Öğretmen Sibel Aslankeser ile Ceyhan’ın ünlü çiftçilerinden Mehmet Açıl ve Cennet Açıl çiftinin yakışıklı oğulları Ziraat Mühendisi Ali Açıl’ın düğün töreni Seyhan Oteli Balo Salonu’nda gerçekleşti. Düğün töreninde genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. KAPTAN ERCAN ASLANKESER’İN EN MUTLU GÜNÜ Eşi Öngül, Avukat oğlu Arda ve Özel Çağ Üniversitesi Uluslar arası  İlişkiler Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Sude ile birlikte hayli heyecanlı  olduğu gözlenen Türk ve Adana futbolunun efsane isimlerinden Ercan Aslankeser, kızı Sibel Aslankeser’in mutluluğa ömürlük imzayı atarken, nikah şahitliklerini EKŞİ Tarım sahipleri Metehan Ekşi ve Mehmet Ekşi ile Buşra-Şevket Çamlıbel yaptı. Ercan Aslankeser, kızının en mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti. DÜĞÜN TÖRENİNE ÜNLÜ İSİMLER KATILDI Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün törenine Adanalı ünlü sinema sanatçısı Menderes Samancılar ve ünlü şarkıcı Ece Mumay’ın yanı sıra Adana Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Doç.Dr. Ergül Halisçelik, Protokol Müdürü Ejder Sıkık, Adana Barosu Başkanı Av.Semih Gökayaz, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Adanaspor eski başkanlarından Cengiz Dinçer, Adanaspor eski Teknik Direktörü Eyüp Arın, Adanaspor’un eski  ünlü futbolcularından Necip Erdoğan, Reşat Yılmaz, Cengiz Arık, Adana Demirspor’un eski futbolcularından Cengiz Büyükşanalan, 1954  Adana FK Kulüp Başkanı Mederes Kutlu ve yönetimi, Teknik Direktör Ercan Albay, İş İnsanları İsa Üçkardeş, Nedim Büyüknacar, Prof.Dr. Süheyl Öktem, İş Kadını Harika Girişken, Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber, Günaydın Gazetesi Spor Müdürü Hüseyin Sungur, Gazeteci Erol Şennur  ile birlikte Adana ve Mersin’den çok sayıda iş insanı ile tanınmış spor adamları katıldı.  
Adanaspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Konyaspor, Hatayspor ve Elazığspor takımlarında forma giyen Türk futbolumuzun efsane isimlerinden Ercan Aslankeser, dünyalar güzeli kızı Sibel Aslankeser’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Görkemli geçen düğün törenine çok sayıda ünlü isim katılarak, mutluluğa ortak oldular.

>> SABİT ÖZKESER

 

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Oynadığı takımlarda başarılı futbol ile iz bırakan Ercan Aslankeser ile eşi Öngül Aslankeser’in kızı Öğretmen Sibel Aslankeser ile Ceyhan’ın ünlü çiftçilerinden Mehmet Açıl ve Cennet Açıl çiftinin yakışıklı oğulları Ziraat Mühendisi Ali Açıl’ın düğün töreni Seyhan Oteli Balo Salonu’nda gerçekleşti. Düğün töreninde genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

KAPTAN ERCAN ASLANKESER’İN EN MUTLU GÜNÜ

Eşi Öngül, Avukat oğlu Arda ve Özel Çağ Üniversitesi Uluslar arası  İlişkiler Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Sude ile birlikte hayli heyecanlı  olduğu gözlenen Türk ve Adana futbolunun efsane isimlerinden Ercan Aslankeser, kızı Sibel Aslankeser’in mutluluğa ömürlük imzayı atarken, nikah şahitliklerini EKŞİ Tarım sahipleri Metehan Ekşi ve Mehmet Ekşi ile Buşra-Şevket Çamlıbel yaptı. Ercan Aslankeser, kızının en mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti.

DÜĞÜN TÖRENİNE ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün törenine Adanalı ünlü sinema sanatçısı Menderes Samancılar ve ünlü şarkıcı Ece Mumay’ın yanı sıra Adana Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Doç.Dr. Ergül Halisçelik, Protokol Müdürü Ejder Sıkık, Adana Barosu Başkanı Av.Semih Gökayaz, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Adanaspor eski başkanlarından Cengiz Dinçer, Adanaspor eski Teknik Direktörü Eyüp Arın, Adanaspor’un eski  ünlü futbolcularından Necip Erdoğan, Reşat Yılmaz, Cengiz Arık, Adana Demirspor’un eski futbolcularından Cengiz Büyükşanalan, 1954  Adana FK Kulüp Başkanı Mederes Kutlu ve yönetimi, Teknik Direktör Ercan Albay, İş İnsanları İsa Üçkardeş, Nedim Büyüknacar, Prof.Dr. Süheyl Öktem, İş Kadını Harika Girişken, Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kanber, Günaydın Gazetesi Spor Müdürü Hüseyin Sungur, Gazeteci Erol Şennur  ile birlikte Adana ve Mersin’den çok sayıda iş insanı ile tanınmış spor adamları katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.