Doğankent Çayır Mera Millet Bahçesi açıldı

Yerel (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.05.2023 - 09:05, Güncelleme: 13.05.2023 - 09:28 3280+ kez okundu.
 

Doğankent Çayır Mera Millet Bahçesi açıldı

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ilçeye kazandırdığı Doğankent Çayır Mera Millet Bahçesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılış törenine AK Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Adayı Ömer Çelik, İl Başkanı Mehmet Ay, Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç, Abdullah Doğru, milletvekili adayı Kasım Pamuk il ve ilçe teşkilat üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Tören alanına yerli ve milli otomobil TOGG ile gelen Ömer Çelik’i karşılayan vatandaşlar otomobile yoğun ilgi gösterdi.         Törenin açılışında konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, bugüne kadar ne söz verdiyse bir bir yerine getirdiklerini söyledi. 20 bin metrekare alanda inşa edilen parkı Adana’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Kocaispir, “Yeşil dokusu, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru, halı sahası, spor kondisyon grupları ile muhteşem bir parkı ilçemize kazandırmanın gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Parkımız, Doğankent’e, Yüreğir’e hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Doğankent Çayır Mera Millet Bahçesi için Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e teşekkür eden Ömer Çelik, vatandaşlara hitaben “Her yerde belediye başkanları var ama Yüreğir’de sizin kardeşiniz var, evladınız var” diyerek Başkan Kocaispir ile birlikte parkın açılış kurdelesini kesti
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ilçeye kazandırdığı Doğankent Çayır Mera Millet Bahçesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine AK Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Adayı Ömer Çelik, İl Başkanı Mehmet Ay, Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç, Abdullah Doğru, milletvekili adayı Kasım Pamuk il ve ilçe teşkilat üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Tören alanına yerli ve milli otomobil TOGG ile gelen Ömer Çelik’i karşılayan vatandaşlar otomobile yoğun ilgi gösterdi.        

Törenin açılışında konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, bugüne kadar ne söz verdiyse bir bir yerine getirdiklerini söyledi. 20 bin metrekare alanda inşa edilen parkı Adana’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Kocaispir, “Yeşil dokusu, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru, halı sahası, spor kondisyon grupları ile muhteşem bir parkı ilçemize kazandırmanın gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Parkımız, Doğankent’e, Yüreğir’e hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Doğankent Çayır Mera Millet Bahçesi için Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e teşekkür eden Ömer Çelik, vatandaşlara hitaben “Her yerde belediye başkanları var ama Yüreğir’de sizin kardeşiniz var, evladınız var” diyerek Başkan Kocaispir ile birlikte parkın açılış kurdelesini kesti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.