Deva Partisi Adana İl Başkanı Hamza Milli: Herkese kapımız açık”

Siyaset 17.11.2023 - 15:34, Güncelleme: 17.11.2023 - 15:34 2787+ kez okundu.
 

Deva Partisi Adana İl Başkanı Hamza Milli: Herkese kapımız açık”

Deva Partisi Adana İl Başkanı Hamza Milli, İl Başkanlığı görevini devraldıktan sonra hızlı bir çalışma temposu içerisine girdi. Milli, Adana’da kapılarının herkese açık olduğunu belirtti. Milli, yaklaşan yerel seçimler içinde bazı İllerde kendi adaylarıyla gitmek istediklerini belirtti.
  >> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   Deva Partisi Adana İl Başkanı Hamza Milli, “ Günümüzde siyasetçi topluma değil, toplum siyasetçiye hizmet ediyor. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde tecrübe kazandık. Bazı İllerde kendi adaylarımızla çıkabiliriz. İttifak için kapıyı kapatmadık” dedi. Toplumun sorunlarını iyi bilmek gerektiğini belirten Deva Partisi Adana İl Başkanı Hamza Milli şunları söyledi:  “ Deva Partisi olarak halkın arasındayız. Sorunlarını iyi biliyoruz. Adana’nın tamamına yakınında çalışmaya başladık. Halkın sorunlarını yerinde dinliyor ve yardımcı olamaya çalışıyoruz. Bugüne kadar Yüreğir İl Başkanı iken yaptığımız çalışmaları İl geneline kaydırdık. İnsanlarıma dokunmak gerekiyor. Siyaset oturarak yapılmaz. Halkın arasına girmediğin zaman halkla bütünleşmek zordur. Bizde bunu yapıyoruz. Halkımızın her zaman arasındaydık, bundan sonra da aralarında olacağız.” Yerel seçimler ile ilgili olarak Deva Partisi’nin ince eleyip sık dokuduğunun altını çizen Hamza Milli sözlerini şöyle sürdürdü: “ Kapımız herkese açıktır. Adanalıları partimize bekliyoruz. Yerel seçimlerde adaylık düşünen arkadaşlarımızın yoğun bir talebi ile karşı karşıyayız. Bu durum bizleri sevindiriyor. Başkanlık ve meclis üyeliği için müracaat eden arkadaşlarımızın bu talepleri bizleri mutlu ediyor. Deva Partisi olarak yerel anlamda oluşacak olan ittifak görüşmeleri içinde kapılarımızı kapatmadık. Biz her şeyden önce Adana’nın gelişmesini ve kalkınmasını düşünen kişileriz. Adana için elimizden gelen tüm çabayı da gösteririz.”  
Deva Partisi Adana İl Başkanı Hamza Milli, İl Başkanlığı görevini devraldıktan sonra hızlı bir çalışma temposu içerisine girdi. Milli, Adana’da kapılarının herkese açık olduğunu belirtti. Milli, yaklaşan yerel seçimler içinde bazı İllerde kendi adaylarıyla gitmek istediklerini belirtti.

 

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Deva Partisi Adana İl Başkanı Hamza Milli, “ Günümüzde siyasetçi topluma değil, toplum siyasetçiye hizmet ediyor. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde tecrübe kazandık. Bazı İllerde kendi adaylarımızla çıkabiliriz. İttifak için kapıyı kapatmadık” dedi.

Toplumun sorunlarını iyi bilmek gerektiğini belirten Deva Partisi Adana İl Başkanı Hamza Milli şunları söyledi:

 “ Deva Partisi olarak halkın arasındayız. Sorunlarını iyi biliyoruz. Adana’nın tamamına yakınında çalışmaya başladık. Halkın sorunlarını yerinde dinliyor ve yardımcı olamaya çalışıyoruz. Bugüne kadar Yüreğir İl Başkanı iken yaptığımız çalışmaları İl geneline kaydırdık. İnsanlarıma dokunmak gerekiyor. Siyaset oturarak yapılmaz. Halkın arasına girmediğin zaman halkla bütünleşmek zordur. Bizde bunu yapıyoruz. Halkımızın her zaman arasındaydık, bundan sonra da aralarında olacağız.”

Yerel seçimler ile ilgili olarak Deva Partisi’nin ince eleyip sık dokuduğunun altını çizen Hamza Milli sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Kapımız herkese açıktır. Adanalıları partimize bekliyoruz. Yerel seçimlerde adaylık düşünen arkadaşlarımızın yoğun bir talebi ile karşı karşıyayız. Bu durum bizleri sevindiriyor. Başkanlık ve meclis üyeliği için müracaat eden arkadaşlarımızın bu talepleri bizleri mutlu ediyor. Deva Partisi olarak yerel anlamda oluşacak olan ittifak görüşmeleri içinde kapılarımızı kapatmadık. Biz her şeyden önce Adana’nın gelişmesini ve kalkınmasını düşünen kişileriz. Adana için elimizden gelen tüm çabayı da gösteririz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.