CHP’li Seyhan Belediye Başkan aday adayları: “İşbirliği yapmaya hazırız”

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.12.2023 - 11:10, Güncelleme: 08.12.2023 - 11:18 3008+ kez okundu.
 

CHP’li Seyhan Belediye Başkan aday adayları: “İşbirliği yapmaya hazırız”

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayları Av. Emrah Kozay, Hüseyin Orhan, Ulaş Toros ve Meclis Üyesi Aday Adayı gazeteci Ali Boz, Mimarlar Odası Adana Şubesi’ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Sedat Gül, demokratik bir yarış temennisinde bulunduğu adaylara kenti doğal afetlere karşı risk azaltıcı politikalar üretmede işbirliğine hazır olduklarını söyledi.
YEREL YÖNETİM POLİTİKALARINI ANLATTILAR   TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi’ne ziyarette bulunan CHP’nin Seyhan Belediye Başkan Aday Adayları Av. Emrah Kozay, Ulaş Toros ve Hüseyin Orhan ile Seyhan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ali Boz, Mimarlar Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Gül ile görüş alışverişinde bulundu. Mimarlar Odası Yönetim Kurulu ve üyelerinin de katıldığı ziyarette, aday adayları seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri yerel yönetim politikaları ve projelere ilişkin bilgiler verdi. Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Sedat Gül, meslek odası olarak demokratik bir yarış sonucunda halkın oyları ile seçilecek belediye başkanları ile mesleki bilgi, birikim ve tecrübelerini paylaşarak kentli haklarına yönelik politikalar geliştirilmesinde işbirliğine açık olduklarını iletti.   RİSK AZALTICI POLİTİKALAR İÇİN İŞBİRLİĞİ Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Sedat Gül, Adana’nın Ceyhan ve 6 Şubat depremlerinde yaşadığı trajediyi hatırlatarak, planlı büyüme ve doğal afetler karşısında risk azaltıcı politikaların öneminin öncelikli ve hayati olduğuna dikkat çekti. Gül, “Biz ülkenin en örgütlü meslek odası olan TMMOB’a bağlı meslek odalarının Adana şubeleri olarak mimari ve mühendislik alanında kentin planlı ve bilimsel gelişimine yönelik bilgi ve tecrübemizle işbirliğine her zaman açık olduk ve olacağız. Demokratik yarış sonucunda seçilecek belediye başkanları ile öncelikli olarak deprem gibi afete dönüşen doğa olaylarına karşı risk azaltıcı politikalar üretmek ve uygulamaya geçirmek için işbirliği yapmaya hazırız. Ziyaretler için teşekkür ediyor ve bunu meslek odaları ile işbirliğine yönelik bir irade beyanı olarak kabul ediyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)
CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayları Av. Emrah Kozay, Hüseyin Orhan, Ulaş Toros ve Meclis Üyesi Aday Adayı gazeteci Ali Boz, Mimarlar Odası Adana Şubesi’ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Sedat Gül, demokratik bir yarış temennisinde bulunduğu adaylara kenti doğal afetlere karşı risk azaltıcı politikalar üretmede işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

YEREL YÖNETİM POLİTİKALARINI ANLATTILAR

 

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi’ne ziyarette bulunan CHP’nin Seyhan Belediye Başkan Aday Adayları Av. Emrah Kozay, Ulaş Toros ve Hüseyin Orhan ile Seyhan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ali Boz, Mimarlar Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Gül ile görüş alışverişinde bulundu. Mimarlar Odası Yönetim Kurulu ve üyelerinin de katıldığı ziyarette, aday adayları seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri yerel yönetim politikaları ve projelere ilişkin bilgiler verdi. Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Sedat Gül, meslek odası olarak demokratik bir yarış sonucunda halkın oyları ile seçilecek belediye başkanları ile mesleki bilgi, birikim ve tecrübelerini paylaşarak kentli haklarına yönelik politikalar geliştirilmesinde işbirliğine açık olduklarını iletti.

 

RİSK AZALTICI POLİTİKALAR İÇİN İŞBİRLİĞİ

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Sedat Gül, Adana’nın Ceyhan ve 6 Şubat depremlerinde yaşadığı trajediyi hatırlatarak, planlı büyüme ve doğal afetler karşısında risk azaltıcı politikaların öneminin öncelikli ve hayati olduğuna dikkat çekti. Gül, “Biz ülkenin en örgütlü meslek odası olan TMMOB’a bağlı meslek odalarının Adana şubeleri olarak mimari ve mühendislik alanında kentin planlı ve bilimsel gelişimine yönelik bilgi ve tecrübemizle işbirliğine her zaman açık olduk ve olacağız. Demokratik yarış sonucunda seçilecek belediye başkanları ile öncelikli olarak deprem gibi afete dönüşen doğa olaylarına karşı risk azaltıcı politikalar üretmek ve uygulamaya geçirmek için işbirliği yapmaya hazırız. Ziyaretler için teşekkür ediyor ve bunu meslek odaları ile işbirliğine yönelik bir irade beyanı olarak kabul ediyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.