CHP’de gözler Perşembe’ye çevrildi

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 31.01.2024 - 10:44, Güncelleme: 31.01.2024 - 10:44 5014+ kez okundu.
 

CHP’de gözler Perşembe’ye çevrildi

Cumhuriyet Halk Partisinde İlçe Belediye Başkan adaylarının Perşembe günü açıklanması bekleniyor. Seyhan, Çukurova ve Yüreğir’de başkan aday adaylarının meraklı bekleyişi sürüyor.
>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR     Seyhan’da Emrah Kozay, Akif Kemal Akay, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Ulaş Toros, Hüseyin Orhan, Güngör Geçer, Sadi Sürenkök, Nurettin Yılmaz, Ahmet Dardağan, Halit Atik, Günay Şahin, Elif Doğan Türkmen, Hatice Yılmaz, Gülcan Bingöl gibi isimler Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı. Bu adaylar arasında ismi öne çıkanlar arasında Emrah Kozay, Akif Kemal Akay, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Ulaş Toros, Hüseyin Orhan ve Güngör Geçer’in bulunduğu iddia edilyor. Çukurova’da Sedat Doğan, Aziz Erbek, Ergül Halisçelik, Erkan Karakaya, Halit Atik, Hasan Aslan, Hüseyin Keser, İbrahim Özdiş, Kemal Derin, Murat Öztanrıöver, Mustafa Fidan Vursavuş,Orhan Bayram,Remzi Ümit Atay, Soner Çetin, Ulaş Çetinkaya,  Selami Kandemir, Yüksel Karaaslan, Oya Tekin ve Rukiye Çinkılıç, belediye Başkan aday adaylığı için müracaatı yaptı. Bu adaylar içinde ismi öne çıkanlar arasında Soner Çetin, Ergül Halisçelik, Ümit Remzi Atay, Orhan Bayram, Ulaş Çetinkaya’nın bulunduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. Yüreğir’de ise Ali Demirçalı, Sait Doğan, Ulaş Kerten, Mekin Şahin, Kamuran Karaca, Asım Uğurludoğan, Ali Tekin, Ali İhsan Haberci, Yusuf Beklen, Yusuf Akıncı ve İbrahim Öztürk Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatlarını yaptı. Yüreğir de ismi öne çıkan isimler arasında Ali Demirçalı, İbrahim Öztürk, Sait Doğan, Kamuran Karaca, Asım Uğurludoğan’ın bulunduğu iddia ediliyor. Her üç ilçede ismi geçen aday adaylarının meraklı bekleyişi sürerken, CHP Adana’da gözler Perşembe günü yapılacak olan Parti Meclisine çevrildi. Bu arada Seyhan Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yapan Avukat Emrah Kozay’ın geçtiğimiz günler içinde CHP Genel Merkezine yakın kaynaklardan gelen bilgilere Çukurova’ya kaydırılmak istendiği iddiaları Adana’da şok etkisi yaparken, daha sonra bu iddianın iddia ötesine geçmediği görüldü.  
Cumhuriyet Halk Partisinde İlçe Belediye Başkan adaylarının Perşembe günü açıklanması bekleniyor. Seyhan, Çukurova ve Yüreğir’de başkan aday adaylarının meraklı bekleyişi sürüyor.

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

 

Seyhan’da Emrah Kozay, Akif Kemal Akay, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Ulaş Toros, Hüseyin Orhan, Güngör Geçer, Sadi Sürenkök, Nurettin Yılmaz, Ahmet Dardağan, Halit Atik, Günay Şahin, Elif Doğan Türkmen, Hatice Yılmaz, Gülcan Bingöl gibi isimler Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı. Bu adaylar arasında ismi öne çıkanlar arasında Emrah Kozay, Akif Kemal Akay, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Ulaş Toros, Hüseyin Orhan ve Güngör Geçer’in bulunduğu iddia edilyor.

Çukurova’da Sedat Doğan, Aziz Erbek, Ergül Halisçelik, Erkan Karakaya, Halit Atik, Hasan Aslan, Hüseyin Keser, İbrahim Özdiş, Kemal Derin, Murat Öztanrıöver, Mustafa Fidan Vursavuş,Orhan Bayram,Remzi Ümit Atay, Soner Çetin, Ulaş Çetinkaya,  Selami Kandemir, Yüksel Karaaslan, Oya Tekin ve Rukiye Çinkılıç, belediye Başkan aday adaylığı için müracaatı yaptı. Bu adaylar içinde ismi öne çıkanlar arasında Soner Çetin, Ergül Halisçelik, Ümit Remzi Atay, Orhan Bayram, Ulaş Çetinkaya’nın bulunduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Yüreğir’de ise Ali Demirçalı, Sait Doğan, Ulaş Kerten, Mekin Şahin, Kamuran Karaca, Asım Uğurludoğan, Ali Tekin, Ali İhsan Haberci, Yusuf Beklen, Yusuf Akıncı ve İbrahim Öztürk Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatlarını yaptı. Yüreğir de ismi öne çıkan isimler arasında Ali Demirçalı, İbrahim Öztürk, Sait Doğan, Kamuran Karaca, Asım Uğurludoğan’ın bulunduğu iddia ediliyor. Her üç ilçede ismi geçen aday adaylarının meraklı bekleyişi sürerken, CHP Adana’da gözler Perşembe günü yapılacak olan Parti Meclisine çevrildi.

Bu arada Seyhan Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yapan Avukat Emrah Kozay’ın geçtiğimiz günler içinde CHP Genel Merkezine yakın kaynaklardan gelen bilgilere Çukurova’ya kaydırılmak istendiği iddiaları Adana’da şok etkisi yaparken, daha sonra bu iddianın iddia ötesine geçmediği görüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.