CHP Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Orkun Parsak: Gençlerimize sahip çıkmaya devam ediyoruz

Siyaset 19.06.2023 - 11:07, Güncelleme: 19.06.2023 - 11:07 2092+ kez okundu.
 

CHP Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Orkun Parsak: Gençlerimize sahip çıkmaya devam ediyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Gençlik Kolları Başkanı AV. Ahmet Orkun Parsak, yerel seçimlerin startını verdiklerini belirterek, “ Her zaman olduğu gibi gençlerimize sahip çıkmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz.” dedi.
>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   Yerel seçimlerde Büyükşehir ve Seyhan’da sosyal demokrat kadroların devam edeceğine inancının tam olduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Gençlik Kolları Başkanı AV. Ahmet Orkun Parsak, şunları söyledi. “ 2019 seçimlerinde nasıl Büyükşehir belediyesini kazandıysak bu yapılacak olan seçimde de yeniden Büyükşehir belediyesini kazanacağız. 2019 da 25 yıl sonra kazanılan bir Büyükşehir belediyesinin oylarını bu kez daha da artırarak seçimi kazanacağız. Aynı şekilde Seyhan Belediyesini de yeniden kazanarak sosyal demokratların belediyesi olduğunu kanıtlayacağız.” CHP’li belediyelerin rekor hizmetler üretmeye devam ettiğinin altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Gençlik Kolları Başkanı AV. Ahmet Orkun Parsak, şöyle konuştu. “ Belediyeler bir yandan ekonomik sıkıntıları atlatmaya çalışıyor, bir yandan da Adanalı hemşerilerimize rekor hizmetler üretmeye devam ediyor. CHP’li Belediye Başkanlarımız gençlerin her zaman yanlarında oldular. 2024 de de 5 yıl daha gençlerin yanında olmaya devam eden yönetim anlayışı artarak devam edecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.” Gençlerin son yapılan seçimden önce de şimdi de CHP’ye gelişlerinin artığının altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Gençlik Kolları Başkanı AV. Ahmet Orkun Parsak, şunları söyledi. “ Adana’da gençlerimize en yakın olan partinin CHP olduğunu ve sorunlarıyla bire bir ilgilendiğimiz için gençlerimizin bize olan güvenlerini hiç boşa çıkartmadık. Seçimlerden öncede yanlarındaydık. Şimdi de yanlarındayız. Gençlerimiz bu gördüğü için CHP’ye akın akın gelmeye devam ediyorlar. Buda bizleri mutlu ediyor. Gençlerin sorunlarına kendi sorunumuz gibi sahip çıkıyoruz.” Gençlerle birlikte hareket etmeye devam edeceklerini vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Gençlik Kolları Başkanı AV. Ahmet Orkun Parsak, konuşmasına şöyle devam etti. “ Bizler gençlerimizin sorunlarına bugüne kadar kendi sorunumuz gibi sahip çıktık. Gençlerimizin hep yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Bugün gençlerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenen tek parti CHP’dir. Gençlere sahip çıkan parti CHP’dir. Gençlerimiz bunun farkındalar. O nedenle CHP’ye büyük bin ilgi gösteriyorlar.  Gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”    
Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Gençlik Kolları Başkanı AV. Ahmet Orkun Parsak, yerel seçimlerin startını verdiklerini belirterek, “ Her zaman olduğu gibi gençlerimize sahip çıkmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz.” dedi.

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Yerel seçimlerde Büyükşehir ve Seyhan’da sosyal demokrat kadroların devam edeceğine inancının tam olduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Gençlik Kolları Başkanı AV. Ahmet Orkun Parsak, şunları söyledi. “ 2019 seçimlerinde nasıl Büyükşehir belediyesini kazandıysak bu yapılacak olan seçimde de yeniden Büyükşehir belediyesini kazanacağız. 2019 da 25 yıl sonra kazanılan bir Büyükşehir belediyesinin oylarını bu kez daha da artırarak seçimi kazanacağız. Aynı şekilde Seyhan Belediyesini de yeniden kazanarak sosyal demokratların belediyesi olduğunu kanıtlayacağız.”

CHP’li belediyelerin rekor hizmetler üretmeye devam ettiğinin altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Gençlik Kolları Başkanı AV. Ahmet Orkun Parsak, şöyle konuştu. “ Belediyeler bir yandan ekonomik sıkıntıları atlatmaya çalışıyor, bir yandan da Adanalı hemşerilerimize rekor hizmetler üretmeye devam ediyor. CHP’li Belediye Başkanlarımız gençlerin her zaman yanlarında oldular. 2024 de de 5 yıl daha gençlerin yanında olmaya devam eden yönetim anlayışı artarak devam edecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.”

Gençlerin son yapılan seçimden önce de şimdi de CHP’ye gelişlerinin artığının altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Gençlik Kolları Başkanı AV. Ahmet Orkun Parsak, şunları söyledi. “ Adana’da gençlerimize en yakın olan partinin CHP olduğunu ve sorunlarıyla bire bir ilgilendiğimiz için gençlerimizin bize olan güvenlerini hiç boşa çıkartmadık. Seçimlerden öncede yanlarındaydık. Şimdi de yanlarındayız. Gençlerimiz bu gördüğü için CHP’ye akın akın gelmeye devam ediyorlar. Buda bizleri mutlu ediyor. Gençlerin sorunlarına kendi sorunumuz gibi sahip çıkıyoruz.”

Gençlerle birlikte hareket etmeye devam edeceklerini vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Gençlik Kolları Başkanı AV. Ahmet Orkun Parsak, konuşmasına şöyle devam etti. “ Bizler gençlerimizin sorunlarına bugüne kadar kendi sorunumuz gibi sahip çıktık. Gençlerimizin hep yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Bugün gençlerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenen tek parti CHP’dir. Gençlere sahip çıkan parti CHP’dir. Gençlerimiz bunun farkındalar. O nedenle CHP’ye büyük bin ilgi gösteriyorlar.  Gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.