CHP Adana Milletvekili Adayı Orhan Sümer: İktidar değişecek, ülkede bayram havası sürecek

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.04.2023 - 10:01, Güncelleme: 21.04.2023 - 10:01 2613+ kez okundu.
 

CHP Adana Milletvekili Adayı Orhan Sümer: İktidar değişecek, ülkede bayram havası sürecek

CHP Adana Milletvekili Adayı Orhan Sümer, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde iktidarın değişeceğini öne sürerek, “Ülkede bayram havası sürecek” dedi.
Sümer açıklamasında, “Toplum yaşantısında çok önemli yeri bulunan bayramlarımız, herkesi birbirine yakınlaştıran, ortak düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve beraberliği sağlayan özel günlerdir. İnanıyoruz ki bu bayram umudun bayramı, gelecek güzel günlerin habercisi olsun.Milletimizin rahat nefes alacağı, kardeşlik türkülerinin söylendiği bir döneme giriyoruz. Bu umudu 14 Mayıs’ta demokrasi ile taçlandıracağız” şeklinde görüşleri dile getirdi. CHP Adana Milletvekili Adayı Orhan Sümer, sözlerini şöyle sürdürdü: “EKONOMİK ZORLUKLARLA GEÇEN SON BAYRAMLARIMIZ OLSUN” “Millet olarak, bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak kucaklayabilmeliyiz. Tutulan oruçlarımızın edilen dualarımızın neşeye evrildiğibu günleri hoşgörüyle taçlandırmalıyız. Ekonomik zorluklarla sınandığımız bu sene yaşadığımız Ramazan Bayramının tatsız geçen son bayram olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve coğrafyamıza barış, huzur ve güven getirmesini diliyor, tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramının kutluyorum.”
CHP Adana Milletvekili Adayı Orhan Sümer, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde iktidarın değişeceğini öne sürerek, “Ülkede bayram havası sürecek” dedi.

Sümer açıklamasında, “Toplum yaşantısında çok önemli yeri bulunan bayramlarımız, herkesi birbirine yakınlaştıran, ortak düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve beraberliği sağlayan özel günlerdir. İnanıyoruz ki bu bayram umudun bayramı, gelecek güzel günlerin habercisi olsun.Milletimizin rahat nefes alacağı, kardeşlik türkülerinin söylendiği bir döneme giriyoruz. Bu umudu 14 Mayıs’ta demokrasi ile taçlandıracağız” şeklinde görüşleri dile getirdi. CHP Adana Milletvekili Adayı Orhan Sümer, sözlerini şöyle sürdürdü:

EKONOMİK ZORLUKLARLA GEÇEN

SON BAYRAMLARIMIZ OLSUN”

“Millet olarak, bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak kucaklayabilmeliyiz. Tutulan oruçlarımızın edilen dualarımızın neşeye evrildiğibu günleri hoşgörüyle taçlandırmalıyız. Ekonomik zorluklarla sınandığımız bu sene yaşadığımız Ramazan Bayramının tatsız geçen son bayram olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve coğrafyamıza barış, huzur ve güven getirmesini diliyor, tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramının kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.