“Bu ülkenin kaynakları herkese eşit dağıtılacak”

Siyaset 06.05.2023 - 10:44, Güncelleme: 06.05.2023 - 10:44 2686+ kez okundu.
 

“Bu ülkenin kaynakları herkese eşit dağıtılacak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Can’ın seçim bürosu önceki gün düzenlenen törenle açıldı. Adana Milletvekili ve Adayı Orhan Sümer, iktidarları döneminde bu ülkenin kaynaklarının tamamen vatandaşlara eşit şekilde dağıtılacağını söyledi.
  << SABİT ÖZKESER   AÇILIŞA BAŞKANLAR KARALAR VE AKAY DA KATILDI Seyhan ilçesi 5 Ocak Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilen Seyfettin Can’ın  seçim bürosu açılışına CHP Adana Milletvekili ve Adayı Orhan Sümer’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı  Akif Kemal Akay ve diğer milletvekili adayları ile birlikte çok sayıda kişi katıldı. CHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Can, seçimlere sayılı günler kaldığını ve partilerinin başarılı olması için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Çıkmış olduğum bu yolda beni yalnız bırakmayan başta Milletvekilim Orhan Sümer, başkanlarım Zeydan Karalar ve Akif Kemal Akay olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta sandıklara sahip çıkıp, 15 Mayıs’ta Ankara’da buluşalım” dedi. “CUMHURİYETİMİZ KILIÇDAROĞLU İLE YENİDEN PARLAK GÜNLERİNE KAVUŞACAK” Seçim Bürosu açılışında Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Can’ın elini kaldırarak sahip çıkılmasını isteyen CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer,”14 Mayıs seçimlerinin ardından 2. Kemal dönemiAtatürk’ün miras bıraktığı doğusuyla, batısıyla din,dil, ırk ayrımı yapmadan bu ülkenin her köşesinde vatandaşın eşit olduğunun altını çizerek, adaletin de herkese eşit şekilde dağıtılması sağlanılacaktır. Bu ülkenin kaynakları tamamen vatandaşlarımıza yine eşit şekilde  dağıtılacak ve Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun nezdinde tekrar parlak günlerine kavuşacaktır” diye konuştu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ise, seçimlere az bir süre kaldığını anlatarak, “Seçimlerde bir bahar bayramı yaşayacağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Can’ın seçim bürosu önceki gün düzenlenen törenle açıldı. Adana Milletvekili ve Adayı Orhan Sümer, iktidarları döneminde bu ülkenin kaynaklarının tamamen vatandaşlara eşit şekilde dağıtılacağını söyledi.

 

<< SABİT ÖZKESER

 

AÇILIŞA BAŞKANLAR

KARALAR VE AKAY DA KATILDI

Seyhan ilçesi 5 Ocak Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilen Seyfettin Can’ın  seçim bürosu açılışına CHP Adana Milletvekili ve Adayı Orhan Sümer’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı  Akif Kemal Akay ve diğer milletvekili adayları ile birlikte çok sayıda kişi katıldı. CHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Can, seçimlere sayılı günler kaldığını ve partilerinin başarılı olması için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Çıkmış olduğum bu yolda beni yalnız bırakmayan başta Milletvekilim Orhan Sümer, başkanlarım Zeydan Karalar ve Akif Kemal Akay olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta sandıklara sahip çıkıp, 15 Mayıs’ta Ankara’da buluşalım” dedi.

“CUMHURİYETİMİZ KILIÇDAROĞLU İLE

YENİDEN PARLAK GÜNLERİNE KAVUŞACAK”

Seçim Bürosu açılışında Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Can’ın elini kaldırarak sahip çıkılmasını isteyen CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer,”14 Mayıs seçimlerinin ardından 2. Kemal dönemiAtatürk’ün miras bıraktığı doğusuyla, batısıyla din,dil, ırk ayrımı yapmadan bu ülkenin her köşesinde vatandaşın eşit olduğunun altını çizerek, adaletin de herkese eşit şekilde dağıtılması sağlanılacaktır. Bu ülkenin kaynakları tamamen vatandaşlarımıza yine eşit şekilde  dağıtılacak ve Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun nezdinde tekrar parlak günlerine kavuşacaktır” diye konuştu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ise, seçimlere az bir süre kaldığını anlatarak, “Seçimlerde bir bahar bayramı yaşayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.