“AVRUPA HEDEFİMİZE ULAŞMAK İÇİN DURMAK YOK”

Spor 03.01.2023 - 11:14, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 2756+ kez okundu.
 

“AVRUPA HEDEFİMİZE ULAŞMAK İÇİN DURMAK YOK”

Ligde ikinci yenilgisini İstanbul’da Beşiktaş’a 1-0 yenilerek alan Adana Demirspor, yeni yılın ilk maçında İstanbulspor önünde galibiyet alarak yara sarmak istiyor.
SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ  Yeni Yıl dolayısıyla mesaj yayınlayan Adana Demirspor Kulübü  Başkanı Murat Sancak, Avrupa hedeflerine ulaşmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. PERŞEMBE GÜNÜ ADANA’DA İSTANBULSPOR İLE OYNAYACAK Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor, geçtiğimiz haftayı Kasımpaşa galibiyeti ile kapatan İstanbulspor ile Perşembe akşamı Adana’da yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Montella yönetiminde çalışmaları kendi tesislerinde devam ettiren Adana Demirspor’da hedef bu maçı kazanarak, Beşiktaş önünde alınan yenilgiyi unutturmak istiyor. Adana Demirspor şu anda 27 puan ile 4. sırada, İstanbulspor ise 11 puanla 18. sırada yer alıyor. “TÜRK FUTBOLUNA KALİTEMİZ İLE DEĞER KATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ” Bu arada yeni yılın ilk mesajını veren Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, “Hedeflerimiz ve inancımızla çıktığımız bu yolda bir yılı daha geride bırakıyoruz.Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2023 yılında da futbolseverlere iyi futbolumuzu izletmeye, Türk futboluna kalitemiz ile değer katmaya ve bu yolda Avrupa hedeflerimize ulaşmak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Futbolun birleştirici gücü ile rekabeti en üst seviyede tutarak, taraftarlarımızdan aldığımız gücü de üstüne koyduğumuzda hedeflerimize ulaşmak için tüm hazırlıklarımızı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu yolda karşılaşacağımız engeller bizi ve camiamızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yıldırmayacak.Yeni yılda sportif başarıların yanı sıra, Türk futbolunda adalet terazisinin, vicdanın ve hakkaniyetin de ön planla olduğu bir yılı temenni ederek; Kulübüm, yönetimim ve kendi adıma 2023 yılının Ülkemize, milletimize ve tüm dünya sağlık , huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.  
Ligde ikinci yenilgisini İstanbul’da Beşiktaş’a 1-0 yenilerek alan Adana Demirspor, yeni yılın ilk maçında İstanbulspor önünde galibiyet alarak yara sarmak istiyor.

SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ

 Yeni Yıl dolayısıyla mesaj yayınlayan Adana Demirspor Kulübü  Başkanı Murat Sancak, Avrupa hedeflerine ulaşmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

PERŞEMBE GÜNÜ ADANA’DA İSTANBULSPOR İLE OYNAYACAK

Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor, geçtiğimiz haftayı Kasımpaşa galibiyeti ile kapatan İstanbulspor ile Perşembe akşamı Adana’da yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Montella yönetiminde çalışmaları kendi tesislerinde devam ettiren Adana Demirspor’da hedef bu maçı kazanarak, Beşiktaş önünde alınan yenilgiyi unutturmak istiyor. Adana Demirspor şu anda 27 puan ile 4. sırada, İstanbulspor ise 11 puanla 18. sırada yer alıyor.

“TÜRK FUTBOLUNA KALİTEMİZ İLE DEĞER KATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Bu arada yeni yılın ilk mesajını veren Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, “Hedeflerimiz ve inancımızla çıktığımız bu yolda bir yılı daha geride bırakıyoruz.Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2023 yılında da futbolseverlere iyi futbolumuzu izletmeye, Türk futboluna kalitemiz ile değer katmaya ve bu yolda Avrupa hedeflerimize ulaşmak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Futbolun birleştirici gücü ile rekabeti en üst seviyede tutarak, taraftarlarımızdan aldığımız gücü de üstüne koyduğumuzda hedeflerimize ulaşmak için tüm hazırlıklarımızı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu yolda karşılaşacağımız engeller bizi ve camiamızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yıldırmayacak.Yeni yılda sportif başarıların yanı sıra, Türk futbolunda adalet terazisinin, vicdanın ve hakkaniyetin de ön planla olduğu bir yılı temenni ederek; Kulübüm, yönetimim ve kendi adıma 2023 yılının Ülkemize, milletimize ve tüm dünya sağlık , huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.