Adana Demirspor ligi galibiyetle kapatmak istiyor

Spor 06.06.2023 - 11:30, Güncelleme: 06.06.2023 - 11:30 2264+ kez okundu.
 

Adana Demirspor ligi galibiyetle kapatmak istiyor

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Başakşehir’e 3-2 yenilen Adana Demirspor, yarın deplasmanda sezonun son maçını Ankaragücü ile oynayarak tamamlayacak.
>> SABİT ÖZKESER       İZLEYENLERE YİNE KEYİFLİ DAKİKALAR YAŞATTILAR Son bir maçı kalmasına karşın ligi 4. sırada bitirmesi kesinleşen Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da oynadığı başarılı futbol ve aldığı netice ile herkesin takdirini kazandı. Başakşehirspor önünde yıldız futbolcusu Belhanda ile bir penaltı kaçırmanın dışında birçok gol pozisyonundan da yararlanamayan Adana Demirspor,  Ankara’daki  Ankaragücü ile yapacağı maçın son hazırlıklarını Teknik direktör Montella yönetiminde sürdürüyor, TARAFTARLARDAN MUHTEŞEM UĞURLAMA  Adana Demirsporlu taraftarlar Adana’daki son maçında futbolcuları, Teknik Direktör Montella ve Başkan Murat Sancak’a muhteşem bir koreografi  şöleni düzenledi. Muhteşem bir uğurlama gerçekleştiren taraftarlar, Adana’daki stadyumda bu sezonun son maçı olmasına karşın futbolcuları Başakşehir maçında 90 dakika boyunca hiç susmayarak destekledi.  Sevgi gösterilerine futbolcular, Teknik Direktör Montella ve Kulüp Başkanı Murat Sancak da  alkışlarla karşılık verdiler.  
Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Başakşehir’e 3-2 yenilen Adana Demirspor, yarın deplasmanda sezonun son maçını Ankaragücü ile oynayarak tamamlayacak.

>> SABİT ÖZKESER

 

 

 

İZLEYENLERE YİNE KEYİFLİ DAKİKALAR YAŞATTILAR

Son bir maçı kalmasına karşın ligi 4. sırada bitirmesi kesinleşen Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da oynadığı başarılı futbol ve aldığı netice ile herkesin takdirini kazandı. Başakşehirspor önünde yıldız futbolcusu Belhanda ile bir penaltı kaçırmanın dışında birçok gol pozisyonundan da yararlanamayan Adana Demirspor,  Ankara’daki  Ankaragücü ile yapacağı maçın son hazırlıklarını Teknik direktör Montella yönetiminde sürdürüyor,

TARAFTARLARDAN MUHTEŞEM UĞURLAMA

 Adana Demirsporlu taraftarlar Adana’daki son maçında futbolcuları, Teknik Direktör Montella ve Başkan Murat Sancak’a muhteşem bir koreografi  şöleni düzenledi. Muhteşem bir uğurlama gerçekleştiren taraftarlar, Adana’daki stadyumda bu sezonun son maçı olmasına karşın futbolcuları Başakşehir maçında 90 dakika boyunca hiç susmayarak destekledi.  Sevgi gösterilerine futbolcular, Teknik Direktör Montella ve Kulüp Başkanı Murat Sancak da  alkışlarla karşılık verdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.