Adana ASKİ enerji ve tesisat kabloları satın alacak

Resmi İlan 26.01.2023 - 11:50, Güncelleme: 26.01.2023 - 11:50 1491+ kez okundu.
 

Adana ASKİ enerji ve tesisat kabloları satın alacak

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü enerji ve tesisat kabloları satın alacak.
İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre,  Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü enerji ve tesisat kabloları satın alacak. Yayımlanan ilanda 2 Kısım, 9 kalem NYY kabloları ve 12 Kalem Muhtelif Enerji Kabloları Mal Alımının yapılacağı ve ihalenin 17.02.2023 tarihinde 10:30’da ASKİ Genel Müdürlüğü İşletme Tesisleri (Şantiye) Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğünde olacağı  açıklandı. DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN https://www.ilan.gov.tr/ilan/1120605/ihale-duyurulari-mal-alim-ihaleleri-enerji-ve-tesisat-kablolari-satin-alinacaktir Kaynak: https://www.ilan.gov.tr
Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü enerji ve tesisat kabloları satın alacak.

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre,  Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü enerji ve tesisat kabloları satın alacak. Yayımlanan ilanda 2 Kısım, 9 kalem NYY kabloları ve 12 Kalem Muhtelif Enerji Kabloları Mal Alımının yapılacağı ve ihalenin 17.02.2023 tarihinde 10:30’da ASKİ Genel Müdürlüğü İşletme Tesisleri (Şantiye) Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğünde olacağı  açıklandı.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1120605/ihale-duyurulari-mal-alim-ihaleleri-enerji-ve-tesisat-kablolari-satin-alinacaktir

Kaynak: https://www.ilan.gov.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.