TSYD’den Ümit Güner’e ziyaret: İşbirliğimiz sürecek

Spor 24.10.2023 - 11:16, Güncelleme: 24.10.2023 - 11:17 2007+ kez okundu.
 

TSYD’den Ümit Güner’e ziyaret: İşbirliğimiz sürecek

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Engin Kanber, Asbaşkan Ergun Kara ve Sayman Hakan Köker, Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’i ziyaret etti.
“FİKİRLERE VE DESTEĞE AÇIĞIZ”   Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip TSYD’nin yeni yönetimini tebrik ederek, “İyi hizmetler yapacağınıza inancım tam. Yeni görevler sorumluluk ister ve sizlerde tecrübelerinizle bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirecek meslek birikimi ve iyi ikili ilişkilere sahipsiniz. TSYD ile işbirliği konusunda fikirlere ve desteğe açığız” dedi.   TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber ise Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’in her zaman yakın ilgi ve alakasını gördüklerini ifade ederek, “TSYD olarak işbirliğimiz sürecek” dedi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Engin Kanber, Asbaşkan Ergun Kara ve Sayman Hakan Köker, Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’i ziyaret etti.

“FİKİRLERE VE DESTEĞE AÇIĞIZ”

 

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip TSYD’nin yeni yönetimini tebrik ederek, “İyi hizmetler yapacağınıza inancım tam. Yeni görevler sorumluluk ister ve sizlerde tecrübelerinizle bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirecek meslek birikimi ve iyi ikili ilişkilere sahipsiniz. TSYD ile işbirliği konusunda fikirlere ve desteğe açığız” dedi.

 

TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber ise Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’in her zaman yakın ilgi ve alakasını gördüklerini ifade ederek, “ TSYD olarak işbirliğimiz sürecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.