Suna Kan büstü açıldı

Sanat 24.10.2023 - 11:07, Güncelleme: 24.10.2023 - 11:07 4609+ kez okundu.
 

Suna Kan büstü açıldı

Çukurova Sanat Girişimi’nin (ÇSG), Seyhan Belediyesi ‘nin desteğiyle gerçekleştirdiği ünlü keman virtüözü Suna Kan’ın büstü törenle açıldı.
>> SABİT ÖZKESER     YİĞENOĞLU VE SAYIN TARAFINDAN AÇILDI Ömrünü müziğe adamış olan ve geçtiğimiz Haziran ayında hayatını kaybeden  ülkemizin en önemli sanatçılarından biri olan Adana Devlet Sanatçısı Suna Kan’ın büstünün açılışı Adana Yazarlar Evi’nde Çukurova Sanat Girişimi  kurucusu Çetin Yiğenoğlu ve “Kemana Adanmış bir Ömür SUNA KAN” kitabının yazarı Sanatçı Meral Sayın tarafından açıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana eski Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan Sayın, büstün yapımında emeği  geçen başta ÇSG kurucusu Çetin Yiğenoğlu olmak üzere herkese teşekkür etti.        
Çukurova Sanat Girişimi’nin (ÇSG), Seyhan Belediyesi ‘nin desteğiyle gerçekleştirdiği ünlü keman virtüözü Suna Kan’ın büstü törenle açıldı.

>> SABİT ÖZKESER

 

 

YİĞENOĞLU VE SAYIN TARAFINDAN AÇILDI

Ömrünü müziğe adamış olan ve geçtiğimiz Haziran ayında hayatını kaybeden  ülkemizin en önemli sanatçılarından biri olan Adana Devlet Sanatçısı Suna Kan’ın büstünün açılışı Adana Yazarlar Evi’nde Çukurova Sanat Girişimi  kurucusu Çetin Yiğenoğlu ve “Kemana Adanmış bir Ömür SUNA KAN” kitabının yazarı Sanatçı Meral Sayın tarafından açıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana eski Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan Sayın, büstün yapımında emeği  geçen başta ÇSG kurucusu Çetin Yiğenoğlu olmak üzere herkese teşekkür etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.