Soner Çetin İYİ Parti’den aday

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.02.2024 - 18:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 18:06 6397+ kez okundu.
 

Soner Çetin İYİ Parti’den aday

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde başkan olduğu Çukurova’dan Belediye Başkan adayı gösterilmeyerek partisi CHP’den istifa eden Soner Çetin, İYİ Parti’nin adayı oldu.
MERAL AKŞENER ÇETİN’İ ARADI Başkan Çetin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisini arayarak Çukurova Belediye Başkanlığı için adaylık teklif ettiğini ve kendisinin de bu teklifi kabul ettiğini belirtti. İYİ Parti’nin Çukurova Belediye Başkan Adayı Birol Büyüköztürk de, sosyal medya hesabındaki  paylaşımında, “Değerli Hemşerilerim; biraz önce Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Burak Akburak beni arayarak Sayın Genel Başkanımız, Çukurova’da Soner Çetin’i aday gösterecek diyerek durumu bildirmiştir. Bu sebeple benimle birlikte yol alan, emeği geçen herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. Allah’a emanet olun. Selam ve saygılarımla…” görüşlerine yer verdi.
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde başkan olduğu Çukurova’dan Belediye Başkan adayı gösterilmeyerek partisi CHP’den istifa eden Soner Çetin, İYİ Parti’nin adayı oldu.

MERAL AKŞENER ÇETİN’İ ARADI

Başkan Çetin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisini arayarak Çukurova Belediye Başkanlığı için adaylık teklif ettiğini ve kendisinin de bu teklifi kabul ettiğini belirtti. İYİ Parti’nin Çukurova Belediye Başkan Adayı Birol Büyüköztürk de, sosyal medya hesabındaki  paylaşımında, “Değerli Hemşerilerim; biraz önce Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Burak Akburak beni arayarak Sayın Genel Başkanımız, Çukurova’da Soner Çetin’i aday gösterecek diyerek durumu bildirmiştir. Bu sebeple benimle birlikte yol alan, emeği geçen herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. Allah’a emanet olun. Selam ve saygılarımla…” görüşlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.