Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin: Kimse kendini ’ÖTEKİ’ hissetmeyecek

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.02.2024 - 11:09, Güncelleme: 23.02.2024 - 11:09 5153+ kez okundu.
 

Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin: Kimse kendini ’ÖTEKİ’ hissetmeyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin, aday gösterildikten sonra seçim çalışmalarına hızlı başladı.
“KADIN YOKSULLUĞU İLE MÜCADELE” Seçim çalışmalarına toplumun farklı kesimleri ile yüz yüze görüşen, geçmiş dönemlerde CHP’den Milletvekili adayı olan, uzun bir süredir Adana İl Kadın Kolları Başkanlığını sürdüren Oya Tekin, siyasette kadın temsilini artırmayı ve kadın yoksulluğu ile mücadeleye yönelik çalışmalarına ağırlık vereceğini söyledi. Tekin, “ Kimsenin kendisini ‘ÖTEKİ’ olarak hissetmeyecek, toplumsal barışın egemen olduğu bir Seyhan’ı Seyhan halkıyla birlikte inşa edeceğiz.” dedi. ALEVİ YURTTAŞLARIN SORUNUNU DİNLEDİ CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya tekin, Cemevlerini ziyaret ederek, Alevi yurttaşlarla bir araya geldi. Tekin, ‘Katılımcı Yönetim’ anlayışından söz etti ve yurttaşların sorunlarını dinledi. Alevi yurttaşların sorunlarının hep birlikte halledilmesi için gereken çalışmanın yapılacağını dile getiren Tekin, “ Hiçbir yurttaşımız kendini sahipsiz hissetmeyecek. CHP olarak tüm toplumun kesimlerini kucaklamaya geliyoruz. Seyhan halkı bizim için önemlidir.” “TÜM EMEK KOLLARININ SORUNLARINI DİNLEYECEĞİM” CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin, seçim çalışmalarında atık toplayarak geri dönüşüme katkı koyan emekçilerle de bir araya gelerek, onların örgütlü mücadelelerini takdir ettiğini belirtti. Tekin, atık toplayıcılarının taleplerini dinledi ve birlikte yapabilecekleri projelerinden bahsetti. Adaylığı öncesinde de emek mücadelesine aktif destek olan Oya Tekin, tüm emek kollarının dertlerini dinleyeceğini, sorunlara yönelik çözümler getirmeye devam edeceğini söyledi. İPEK AKGÜL’ÜN AİLESİNE ZİYARET 14 Şubat tarihinde tabancayla başından vurularak katledilen 18 yaşındaki İpek Akgül’ün ailesini ziyaret eden Oya Tekin, bugüne kadar şiddet mağduru kadınlar için önemli projeler yürüttüklerini belirterek, Seyhan’da güvenli ve şiddetsiz bir kent yaratma hayalinin altını çizdi. Tekin, kadınların toplumsal hayattan ve iş hayatından dışlanması, yoksulluk ve şiddete mühkum edilmesi gibi sorunlarla başa çıkmak için çok sayıda projeyi hayata geçirmeyi hedeflediğini ifade etti.      
Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin, aday gösterildikten sonra seçim çalışmalarına hızlı başladı.

“KADIN YOKSULLUĞU İLE MÜCADELE”

Seçim çalışmalarına toplumun farklı kesimleri ile yüz yüze görüşen, geçmiş dönemlerde CHP’den Milletvekili adayı olan, uzun bir süredir Adana İl Kadın Kolları Başkanlığını sürdüren Oya Tekin, siyasette kadın temsilini artırmayı ve kadın yoksulluğu ile mücadeleye yönelik çalışmalarına ağırlık vereceğini söyledi. Tekin, “ Kimsenin kendisini ‘ÖTEKİ’ olarak hissetmeyecek, toplumsal barışın egemen olduğu bir Seyhan’ı Seyhan halkıyla birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

ALEVİ YURTTAŞLARIN SORUNUNU DİNLEDİ

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya tekin, Cemevlerini ziyaret ederek, Alevi yurttaşlarla bir araya geldi. Tekin, ‘Katılımcı Yönetim’ anlayışından söz etti ve yurttaşların sorunlarını dinledi. Alevi yurttaşların sorunlarının hep birlikte halledilmesi için gereken çalışmanın yapılacağını dile getiren Tekin, “ Hiçbir yurttaşımız kendini sahipsiz hissetmeyecek. CHP olarak tüm toplumun kesimlerini kucaklamaya geliyoruz. Seyhan halkı bizim için önemlidir.”

“TÜM EMEK KOLLARININ SORUNLARINI DİNLEYECEĞİM”

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin, seçim çalışmalarında atık toplayarak geri dönüşüme katkı koyan emekçilerle de bir araya gelerek, onların örgütlü mücadelelerini takdir ettiğini belirtti. Tekin, atık toplayıcılarının taleplerini dinledi ve birlikte yapabilecekleri projelerinden bahsetti. Adaylığı öncesinde de emek mücadelesine aktif destek olan Oya Tekin, tüm emek kollarının dertlerini dinleyeceğini, sorunlara yönelik çözümler getirmeye devam edeceğini söyledi.

İPEK AKGÜL’ÜN AİLESİNE ZİYARET

14 Şubat tarihinde tabancayla başından vurularak katledilen 18 yaşındaki İpek Akgül’ün ailesini ziyaret eden Oya Tekin, bugüne kadar şiddet mağduru kadınlar için önemli projeler yürüttüklerini belirterek, Seyhan’da güvenli ve şiddetsiz bir kent yaratma hayalinin altını çizdi. Tekin, kadınların toplumsal hayattan ve iş hayatından dışlanması, yoksulluk ve şiddete mühkum edilmesi gibi sorunlarla başa çıkmak için çok sayıda projeyi hayata geçirmeyi hedeflediğini ifade etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.