Okay Sangün: Mahallelerimizdeki sorunları çözeceğiz

Yerel 29.08.2024 - 11:15, Güncelleme: 29.08.2024 - 11:15 3758 kez okundu.
 

Okay Sangün: Mahallelerimizdeki sorunları çözeceğiz

Seyhanlı vatandaşlarla köprü vazifesi üstlenen muhtarların her sorununu çözmek için seferber olacaklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in bu sözleri üzerin muhtarlık, temizlik ve park bahçelerden sorumlu Başkan Yardımcısı Okay Sangün, “Başkanımızın muhtarlarımıza verdiği değerin bilincindeyiz ve ona göre hareket ediyoruz” dedi.
>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   Önceki gün Yeşiloba Mahalle Muhtarı Ata Ürün ve Pınar Mahallesi Muhtarı Saniye Çelik’i ziyaret eden Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Okay Sangün, mahalle sorunları konusunda muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu. Sangün, şunları söyledi. “ Muhtarlarımızın talebi doğrultusunda temizlik ve park bahçeler birimlerimizi yönlendirerek sorunları çözmeyi amaç edindik. Seyhan’da bulunan muhtarlarımızın talebi hep aynı paraleldedir. Mahallelerimizdeki sorunları ortadan kaldıracağız.” Mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Okay Sangün şöyle konuştu. “ Belediye Başkanımız Oya Tekin’in muhtarlarımızı önemsiyor ve değer veriyor. Bizlerde Başkanımızın direktifleri doğrultusunda muhtarlarımızın sorunlarını çözmek için elimizden gelen tüm çalışmayı yapıyoruz. Vatandaşımızla köprü vazifesi üstlenen muhtarlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin’in muhtarlarımıza ve mahalle sorunlarına karşı ne kadar hassas olduğunu biliyor ve çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz.”  Muhtarların taleplerini aldıklarını belirten Sangün, “ Muhtarlarımızın acil olarak gördükleri sorunları yerinde tespit ettik ve ekiplerimizi yönlendirdik. Muhtarlarımızın her talebini dinliyor ve ona göre çalışma planı hazırlıyoruz. Mahallelerimizdeki sorunların halledilmesi muhtarlarımızla ortak hareket edeceğiz. Mahallelerimizdeki sorunların halledilmesi için ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Sorunsuz mahalleler yaratmak için çalışıyor ve çalışmaya devam ediyoruz. Seyhan’da vatandaşlarımız mahallelerinde rahat bir yaşam sürecekler. Belediye Başkanımız Oya Tekin’in de tek arzusu ve dileği budur” dedi. Yeşiloba ve Pınar mahallelerindeki muhtar ziyaretinden sonra Park Bahçeler Müdürü Göksu Günyaşar, Temizlik İşleri Müdürü Özgür Ağtaş ve Müdür Yardımcısı Ali Haydar Şenbayrak’ı ziyaret eden Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Okan Sangün, birimlerin çalışması hakkında bilgi aldı.    
Seyhanlı vatandaşlarla köprü vazifesi üstlenen muhtarların her sorununu çözmek için seferber olacaklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in bu sözleri üzerin muhtarlık, temizlik ve park bahçelerden sorumlu Başkan Yardımcısı Okay Sangün, “Başkanımızın muhtarlarımıza verdiği değerin bilincindeyiz ve ona göre hareket ediyoruz” dedi.

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Önceki gün Yeşiloba Mahalle Muhtarı Ata Ürün ve Pınar Mahallesi Muhtarı Saniye Çelik’i ziyaret eden Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Okay Sangün, mahalle sorunları konusunda muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu. Sangün, şunları söyledi. “ Muhtarlarımızın talebi doğrultusunda temizlik ve park bahçeler birimlerimizi yönlendirerek sorunları çözmeyi amaç edindik. Seyhan’da bulunan muhtarlarımızın talebi hep aynı paraleldedir. Mahallelerimizdeki sorunları ortadan kaldıracağız.”

Mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Okay Sangün şöyle konuştu. “ Belediye Başkanımız Oya Tekin’in muhtarlarımızı önemsiyor ve değer veriyor. Bizlerde Başkanımızın direktifleri doğrultusunda muhtarlarımızın sorunlarını çözmek için elimizden gelen tüm çalışmayı yapıyoruz. Vatandaşımızla köprü vazifesi üstlenen muhtarlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin’in muhtarlarımıza ve mahalle sorunlarına karşı ne kadar hassas olduğunu biliyor ve çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz.” 

Muhtarların taleplerini aldıklarını belirten Sangün, “ Muhtarlarımızın acil olarak gördükleri sorunları yerinde tespit ettik ve ekiplerimizi yönlendirdik. Muhtarlarımızın her talebini dinliyor ve ona göre çalışma planı hazırlıyoruz. Mahallelerimizdeki sorunların halledilmesi muhtarlarımızla ortak hareket edeceğiz. Mahallelerimizdeki sorunların halledilmesi için ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Sorunsuz mahalleler yaratmak için çalışıyor ve çalışmaya devam ediyoruz. Seyhan’da vatandaşlarımız mahallelerinde rahat bir yaşam sürecekler. Belediye Başkanımız Oya Tekin’in de tek arzusu ve dileği budur” dedi.

Yeşiloba ve Pınar mahallelerindeki muhtar ziyaretinden sonra Park Bahçeler Müdürü Göksu Günyaşar, Temizlik İşleri Müdürü Özgür Ağtaş ve Müdür Yardımcısı Ali Haydar Şenbayrak’ı ziyaret eden Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Okan Sangün, birimlerin çalışması hakkında bilgi aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.