Mustafa Tunç: “Milletimiz 15 Temmuz’da tarihi bir destan yazdı”

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.07.2024 - 11:26, Güncelleme: 15.07.2024 - 11:26 5241+ kez okundu.
 

Mustafa Tunç: “Milletimiz 15 Temmuz’da tarihi bir destan yazdı”

AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde milletçe tek yürek, tek yumruk halinde her türlü hain girişimlere karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bedenlerini siper edeceklerini bildirdi.
15 Temmuz 2016’da hain FETÖ çetesinin, ülkemize, milletimize, demokrasimize ve hükümete karşı darbe girişiminde bulunduğunu hatırlatan AK Partili Mustafa Tunç, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin FETÖ’cü hainleri çıktıkları inlerine geri soktuğunu vurguladı. Mustafa Tunç, “Ordumuzun ve diğer stratejik kurumlarımızın içine sızmış FETÖ ihanet çetesi ve destekçilerine karşı, yaşlısından gencine kadar milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokaklara dökülmüş ve hain darbecilere unutamayacakları tarihi bir ders vermiştir” dedi. Türk Milletinin, 15 Temmuz’da bir “destan” yazdığına dikkat çeken AK Parti Seyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, “Bu öyle bir destandır ki, bundan sonra böyle hain girişimlere kalkışacak olanlara korku salarken, dosta da güven ve cesaret vermiştir. FETÖ’cü çetenin ve uşaklarının kalkıştığı hain kanlı darbe girişimini bir kez daha lanetliyorum.  Bu vesileyle, ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz uğruna gözünü kırpmadan canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize bir kez daha minnetlerimi sunuyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müzü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde milletçe tek yürek, tek yumruk halinde her türlü hain girişimlere karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bedenlerini siper edeceklerini bildirdi.

15 Temmuz 2016’da hain FETÖ çetesinin, ülkemize, milletimize, demokrasimize ve hükümete karşı darbe girişiminde bulunduğunu hatırlatan AK Partili Mustafa Tunç, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin FETÖ’cü hainleri çıktıkları inlerine geri soktuğunu vurguladı. Mustafa Tunç, “Ordumuzun ve diğer stratejik kurumlarımızın içine sızmış FETÖ ihanet çetesi ve destekçilerine karşı, yaşlısından gencine kadar milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokaklara dökülmüş ve hain darbecilere unutamayacakları tarihi bir ders vermiştir” dedi.

Türk Milletinin, 15 Temmuz’da bir “destan” yazdığına dikkat çeken AK Parti Seyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, “Bu öyle bir destandır ki, bundan sonra böyle hain girişimlere kalkışacak olanlara korku salarken, dosta da güven ve cesaret vermiştir. FETÖ’cü çetenin ve uşaklarının kalkıştığı hain kanlı darbe girişimini bir kez daha lanetliyorum.  Bu vesileyle, ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz uğruna gözünü kırpmadan canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize bir kez daha minnetlerimi sunuyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müzü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.