Mahir Şafak hayatını kaybetti

Yaşam 04.10.2024 - 14:47, Güncelleme: 04.10.2024 - 14:47 1024 kez okundu.
 

Mahir Şafak hayatını kaybetti

Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkan Yardımcısı, Çukurova Belediyesi MHP Meclis Üyesi ve Adana 01 FK Başkan Yardımcısı Mahir Şafak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Çukurova Belediyesi önünde düzenlenen törene Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Meclis üyeleri ile Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu da katıldı. Başkan Kozay, “ MHP’li Meclis Üyemiz Mahir Şafak’ın aramızdan zamansız ayrılışı hepimizi derinden üzmüştür. Meclis Üyemiz Mahir Şafak’ı belediyemizde gerçekleşen törenle son yolculuğunu uğurladık” dedi.   Mahir Şafak’ın cenazesi Çukurova Belediyesi’ndeki törenin ardından Buruk Mezarlığına getirildi. Burada düzenlenen törenle Cuma namazını müteakip aile mezarlığından defnedildi.Mahir Şafak’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve MHP Camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.Taziye evi: Akıncılar Mah.3976 sokak no:7 (
Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkan Yardımcısı, Çukurova Belediyesi MHP Meclis Üyesi ve Adana 01 FK Başkan Yardımcısı Mahir Şafak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Çukurova Belediyesi önünde düzenlenen törene Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Meclis üyeleri ile Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu da katıldı. Başkan Kozay, “ MHP’li Meclis Üyemiz Mahir Şafak’ın aramızdan zamansız ayrılışı hepimizi derinden üzmüştür. Meclis Üyemiz Mahir Şafak’ı belediyemizde gerçekleşen törenle son yolculuğunu uğurladık” dedi.

 

Mahir Şafak’ın cenazesi Çukurova Belediyesi’ndeki törenin ardından Buruk Mezarlığına getirildi. Burada düzenlenen törenle Cuma namazını müteakip aile mezarlığından defnedildi.Mahir Şafak’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve MHP Camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.Taziye evi: Akıncılar Mah.3976 sokak no:7 (

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.