Kaplan, Keçiörengücü’ne hazırlanıyor

Spor 08.12.2022 - 10:36, Güncelleme: 16.01.2023 - 07:03 1457+ kez okundu.
 

Kaplan, Keçiörengücü’ne hazırlanıyor

Adanaspor önümüzdeki Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Keçiörengücü maçı hazırlığını sürdürüyor.
SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ   LİGDE 12. SIRADA YER ALIYOR Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde çalışmalarını gerçekleştiren Turuncu-Beyazlı ekip  Adanaspor, geçtiğimiz hafta İzmir ekibi Göztepe önünde kaybettiği 2 puanı telafi etmek istiyor. Ligde 5. sırada yer alan Ankara’nın Keçiörengücü takımına konuk olacak olan Adanaspor şu ana kadar oynadığı 15 maçta 4 galibiyet elde ederken, 6 beraberliği ve 5 de yenilgisi bulunurken, puanı ise 18. ÇALIŞMALAR ÇATALAN’DA SÜRÜYOR Kendi tesisleri Çatalan’da antrenmanı gerçekleştiren Adanaspor, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için Ankara’dan Adana’ya puanla dönmesi gerekiyor. Teknik Direktör Eyüp Arın, Altınordu galibiyetiyle son dakikalarda sevindiklerini ancak yine bir İzmir ekibi olan Göztepe önünde ise maçın son 7 dakika içerisinde kalelerinde gördükleri gol ile üzüldüklerini belirtirken, “Mutlak şekilde kaybettiğimiz puanları telafi etmek zorundayız. Aksi takdirde hiç de benimsemediğimiz tehlikeli bölgeden kurtulmamız zor olur” dedi.    
Adanaspor önümüzdeki Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Keçiörengücü maçı hazırlığını sürdürüyor.

SABİT ÖZKESER / ÖZEL HABERİ

 

LİGDE 12. SIRADA YER ALIYOR

Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde çalışmalarını gerçekleştiren Turuncu-Beyazlı ekip  Adanaspor, geçtiğimiz hafta İzmir ekibi Göztepe önünde kaybettiği 2 puanı telafi etmek istiyor. Ligde 5. sırada yer alan Ankara’nın Keçiörengücü takımına konuk olacak olan Adanaspor şu ana kadar oynadığı 15 maçta 4 galibiyet elde ederken, 6 beraberliği ve 5 de yenilgisi bulunurken, puanı ise 18.

ÇALIŞMALAR ÇATALAN’DA SÜRÜYOR

Kendi tesisleri Çatalan’da antrenmanı gerçekleştiren Adanaspor, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için Ankara’dan Adana’ya puanla dönmesi gerekiyor. Teknik Direktör Eyüp Arın, Altınordu galibiyetiyle son dakikalarda sevindiklerini ancak yine bir İzmir ekibi olan Göztepe önünde ise maçın son 7 dakika içerisinde kalelerinde gördükleri gol ile üzüldüklerini belirtirken, “Mutlak şekilde kaybettiğimiz puanları telafi etmek zorundayız. Aksi takdirde hiç de benimsemediğimiz tehlikeli bölgeden kurtulmamız zor olur” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.