“Kadınlarımızla başaracağız”

Siyaset 11.06.2024 - 11:28, Güncelleme: 11.06.2024 - 11:28 3751+ kez okundu.
 

“Kadınlarımızla başaracağız”

CHP İlçe Kadın Kolları seçimleri Pazar günü yapılan seçimlerle tamamlandı. Seyhan’da Nurdagül Hasgül, Yüreğir de Tülay Kütük ve Çukurova’da yeniden Zübeyde Günaydın Ertekin, başkanlığa seçildi.
  >> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   Seyhan, Yüreğir ve Çukurova Kadın Kolları seçimleri yoğun bir ilgi ile yapıldı. Yeni seçilen Kadın Kolları yönetimi çalışmalarına kaldıkları yerden devam edecekler. Kadınları her zaman yaptıkları gibi CHP çatısı altında toplamak için yoğunluklarını artırarak devam edecekler. Nurdagül Hasgül, Tülay Kütük ve Zübeyde Günaydın Ertekin, kadınları ayrıştırmadan çalışacaklarını ve başarıya giden yolun kadınlardan geçtiğini belirterek, “ Adana’da kadınlarımızın CHP çatısı altında toplanmasını sağlamak adına yapılan çalışmalara devam edeceğiz. Hiçbir kadın ötekileşmeyecek ve kadınlarımızla birlikte el ele kol kola çalışmalara devam edeceğiz. Kadınlarımızla birlikte kazanacağız” dedi. İlçe Kadın Kolları yönetimine seçilen yeni yönetim kendi aralarında yapacakları toplantılarla görev dağılımı yaparak göreve başlayacaklar. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları seçimlerini tamamladıktan sonra gözler İl Kadın Kolları Başkanlık seçimine çevrildi. Önümüzdeki günler içinde yapılacak olan İl Kadın Kolları seçiminde kimin veya kimlerin başkan adayı olarak çıkacağı merakla bekleniyor.  
CHP İlçe Kadın Kolları seçimleri Pazar günü yapılan seçimlerle tamamlandı. Seyhan’da Nurdagül Hasgül, Yüreğir de Tülay Kütük ve Çukurova’da yeniden Zübeyde Günaydın Ertekin, başkanlığa seçildi.

 

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Seyhan, Yüreğir ve Çukurova Kadın Kolları seçimleri yoğun bir ilgi ile yapıldı. Yeni seçilen Kadın Kolları yönetimi çalışmalarına kaldıkları yerden devam edecekler. Kadınları her zaman yaptıkları gibi CHP çatısı altında toplamak için yoğunluklarını artırarak devam edecekler.

Nurdagül Hasgül, Tülay Kütük ve Zübeyde Günaydın Ertekin, kadınları ayrıştırmadan çalışacaklarını ve başarıya giden yolun kadınlardan geçtiğini belirterek, “ Adana’da kadınlarımızın CHP çatısı altında toplanmasını sağlamak adına yapılan çalışmalara devam edeceğiz. Hiçbir kadın ötekileşmeyecek ve kadınlarımızla birlikte el ele kol kola çalışmalara devam edeceğiz. Kadınlarımızla birlikte kazanacağız” dedi.

İlçe Kadın Kolları yönetimine seçilen yeni yönetim kendi aralarında yapacakları toplantılarla görev dağılımı yaparak göreve başlayacaklar. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları seçimlerini tamamladıktan sonra gözler İl Kadın Kolları Başkanlık seçimine çevrildi. Önümüzdeki günler içinde yapılacak olan İl Kadın Kolları seçiminde kimin veya kimlerin başkan adayı olarak çıkacağı merakla bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.