“Kadınlar olarak susmayacağız”

Gündem 11.10.2024 - 10:40, Güncelleme: 11.10.2024 - 10:40 405 kez okundu.
 

“Kadınlar olarak susmayacağız”

CHP Adana İl Kadın Kolları son dönemde yaşanan kadın cinayetleri ve çocuk istismarına sessiz kalmadı.
>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR     CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Özgürtan Çığ önderliğinde önceki akşam Atatürk Parkında bir araya gelen MYK Üyesi Hatice Us, İl ve İlçe örgütleri, Belediye Meclis Üyeleri, kadın örgütleri ve her yaştan kadınların katıldığı oturma eyleminde hep bir ağızdan “Korkmuyoruz” dedi.   “ELİMİZDEN GELEN HEİRŞEYİ YAPACAĞIZ” CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Özgürtan Çığ, oturma eyleminde yaptığı konuşmada,“ Bugün burada, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in vahşice katledilmesinin yarattığı derin acıyla bir araya geldik. Kadına yönelik şiddetin giderek artan bir sorun olduğu ülkemizde, bu cinayetler ne ilk ne de maalesef son olacak. Ancak biz kadınlar olarak susmayacağız, korkmayacağız ve adaletin sağlanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu. “HER BİR KADININ HAKKINI VE YAŞAMINI SAVUNMAK İÇİN BURADAYIZ” CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Özgürtan Çığ, açıklamasının devamında sözlerini şöyle sürdürdü: “ Bu vahşeti kınarken, bir kez daha kadına yönelik şiddete karşı sesimizi yükseltmek zorunda olduğumuzu hatırlatmak isterim. Bizler, CHP Kadın Kolları olarak, her bir kadının hakkını ve yaşamını savunmak için buradayız. Ayşenur ve İkbal’in anısını yaşatmak ve başka canların yanmaması için mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz. Kadınlar özgür ve eşit bir şekilde yaşayana dek bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Birlikte, dayanışma içinde başaracağız.”    
CHP Adana İl Kadın Kolları son dönemde yaşanan kadın cinayetleri ve çocuk istismarına sessiz kalmadı.

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

 

CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Özgürtan Çığ önderliğinde önceki akşam Atatürk Parkında bir araya gelen MYK Üyesi Hatice Us, İl ve İlçe örgütleri, Belediye Meclis Üyeleri, kadın örgütleri ve her yaştan kadınların katıldığı oturma eyleminde hep bir ağızdan “Korkmuyoruz” dedi.

 

“ELİMİZDEN GELEN

HEİRŞEYİ YAPACAĞIZ”

CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Özgürtan Çığ, oturma eyleminde yaptığı konuşmada,“ Bugün burada, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in vahşice katledilmesinin yarattığı derin acıyla bir araya geldik. Kadına yönelik şiddetin giderek artan bir sorun olduğu ülkemizde, bu cinayetler ne ilk ne de maalesef son olacak. Ancak biz kadınlar olarak susmayacağız, korkmayacağız ve adaletin sağlanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

“HER BİR KADININ HAKKINI VE

YAŞAMINI SAVUNMAK İÇİN BURADAYIZ”

CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Özgürtan Çığ, açıklamasının devamında sözlerini şöyle sürdürdü: “ Bu vahşeti kınarken, bir kez daha kadına yönelik şiddete karşı sesimizi yükseltmek zorunda olduğumuzu hatırlatmak isterim. Bizler, CHP Kadın Kolları olarak, her bir kadının hakkını ve yaşamını savunmak için buradayız. Ayşenur ve İkbal’in anısını yaşatmak ve başka canların yanmaması için mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz. Kadınlar özgür ve eşit bir şekilde yaşayana dek bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Birlikte, dayanışma içinde başaracağız.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.