Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Patır: Başkan Demirçalı Yüreğir için bir şanstır

Yerel 10.10.2024 - 11:10, Güncelleme: 10.10.2024 - 11:10 353 kez okundu.
 

Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Patır: Başkan Demirçalı Yüreğir için bir şanstır

Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Patır, Başkan Ali Demirçalı’nın ilçe için bir şans olduğunu belirterek, “Herşeyden önce deneyimli, tecrübeli bir başkanımız var. Daha önceki milletvekilliği görevinde kamuoyuyla, halkla iç içe olan bir insan olduğu için Yüreğir adına şans olarak görüyorum” dedi.
  >> SABİT ÖZKESER     “HEM BORCU ERİTMEYE HEM DE  HİZMETİ AKSATMAMAYA ÇALIŞIYORUZ” Çukurova Press’in Yüreğir ile ilgili sorularını yanıtlayan  Patır,  belediyeyi bir önceki başkandan yaklaşık 1 milyar borç ile aldıklarını anlatırken, yeni bir belediye ve yeni bir yapılanma ile hem bu borcu eritmeye hem de hizmeti aksatmamaya  çalıştıklarını söyledi. Göreve geldikleri kısa bir süre içerisinde semt pazarının açılması, araç parkurunun yenilenmesi, kreş ve birçok parkları elden geçirilmesi gibi çalışmaları gerçekleştirdiklerini de vurgulayan Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Patır, “Bu süreç içerisinde belediye olarak, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın adının yaşatılması için ‘Narin Koruluğu’ nu oluşturduk” diye konuştu. “YÜREĞİR HALKINA EN İYİ HİZMETİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ” Hizmette hiçbir ayrım yapmadan hizmeti götüren ve Yüreğir’deki tüm halkın Belediye Başkanı olduğunu belirten Ali Demirçalı yönetiminde ilçe halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade eden Patır, “Yüreğir’de şu ana kadar 117 mahallesinin hemen hemen yarısına asfalt  yenileme ve serim çalışmaları gerçekleştirdik. Yüreğir’de asfaltı olmayan cadde, sokak ve yol kalmayacak. Bunun dışında Yüreğir’in en büyük sorunlarından biri de kaçak yapı. CİMEİR ve diğer değişik yerlerden gelen şikayetleri de değerlendirerek bu konuda çalışmalar yürüttük. Kaçak yapıya asla taviz vermeyiz. Temizliği aksatmıyoruz ve bununla ilgili araç parkurumuzu yeniledik. Yüreğir pırıl pırıl olacak. Zabıtamız denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Yani belediyenin yapması gereken ne görev varsa hemen hemen hepsini yapmaya çalışıyoruz” dedi. “ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KURTARIP, YARARLI BİREYLER YETİŞTİRMELİYİZ” Yüreğir’in en önemli sorunlarından birinin de yasaklı madde kullanımı olduğuna da dikkat  çeken Belediye  Başkan Yardımcısı Cüneyt Patır, “Bu konuda maalesef ilçemiz Türkiye’nin önde gelen ilçelerinden biri. Bunu da  çocuklarımızı  spor, sanat ve diğer sosyal aktivitelere yönlendirerek önüne geçmeye çalışacağız. Amacımız; çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve topluma yararlı bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır” diye konuştu. Patır, kentsel dönüşüm ile ilgili 4 bölgede çalışmalar yürüttüklerini ve bunu da müteahhit eliyle gerçekleştirileceğini de söyledi. Başkan Ali Demirçalı’nın dediği gibi Yüreğir’e yatırımcıyı çekmek  ve cazibe merkezi haline getirmek için de her türlü kolaylığın sağlandığına da vurgu yapan Patır, “Adana her ne kadar tarım ve sanayi bölgesi olarak bilinse de Yüreğir’de  kültür, sanat ve eğitim ile ticaret üzerine projelerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız” diye konuştu.>> SABİT ÖZKESER  
Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Patır, Başkan Ali Demirçalı’nın ilçe için bir şans olduğunu belirterek, “Herşeyden önce deneyimli, tecrübeli bir başkanımız var. Daha önceki milletvekilliği görevinde kamuoyuyla, halkla iç içe olan bir insan olduğu için Yüreğir adına şans olarak görüyorum” dedi.

 

>> SABİT ÖZKESER

 

 

“HEM BORCU ERİTMEYE HEM DE

 HİZMETİ AKSATMAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Çukurova Press’in Yüreğir ile ilgili sorularını yanıtlayan  Patır,  belediyeyi bir önceki başkandan yaklaşık 1 milyar borç ile aldıklarını anlatırken, yeni bir belediye ve yeni bir yapılanma ile hem bu borcu eritmeye hem de hizmeti aksatmamaya  çalıştıklarını söyledi. Göreve geldikleri kısa bir süre içerisinde semt pazarının açılması, araç parkurunun yenilenmesi, kreş ve birçok parkları elden geçirilmesi gibi çalışmaları gerçekleştirdiklerini de vurgulayan Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Patır, “Bu süreç içerisinde belediye olarak, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın adının yaşatılması için ‘Narin Koruluğu’ nu oluşturduk” diye konuştu.

“YÜREĞİR HALKINA EN İYİ

HİZMETİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Hizmette hiçbir ayrım yapmadan hizmeti götüren ve Yüreğir’deki tüm halkın Belediye Başkanı olduğunu belirten Ali Demirçalı yönetiminde ilçe halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade eden Patır, “Yüreğir’de şu ana kadar 117 mahallesinin hemen hemen yarısına asfalt  yenileme ve serim çalışmaları gerçekleştirdik. Yüreğir’de asfaltı olmayan cadde, sokak ve yol kalmayacak. Bunun dışında Yüreğir’in en büyük sorunlarından biri de kaçak yapı. CİMEİR ve diğer değişik yerlerden gelen şikayetleri de değerlendirerek bu konuda çalışmalar yürüttük. Kaçak yapıya asla taviz vermeyiz. Temizliği aksatmıyoruz ve bununla ilgili araç parkurumuzu yeniledik. Yüreğir pırıl pırıl olacak. Zabıtamız denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Yani belediyenin yapması gereken ne görev varsa hemen hemen hepsini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN

KURTARIP, YARARLI BİREYLER YETİŞTİRMELİYİZ”

Yüreğir’in en önemli sorunlarından birinin de yasaklı madde kullanımı olduğuna da dikkat  çeken Belediye  Başkan Yardımcısı Cüneyt Patır, “Bu konuda maalesef ilçemiz Türkiye’nin önde gelen ilçelerinden biri. Bunu da  çocuklarımızı  spor, sanat ve diğer sosyal aktivitelere yönlendirerek önüne geçmeye çalışacağız. Amacımız; çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve topluma yararlı bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır” diye konuştu. Patır, kentsel dönüşüm ile ilgili 4 bölgede çalışmalar yürüttüklerini ve bunu da müteahhit eliyle gerçekleştirileceğini de söyledi. Başkan Ali Demirçalı’nın dediği gibi Yüreğir’e yatırımcıyı çekmek  ve cazibe merkezi haline getirmek için de her türlü kolaylığın sağlandığına da vurgu yapan Patır, “Adana her ne kadar tarım ve sanayi bölgesi olarak bilinse de Yüreğir’de  kültür, sanat ve eğitim ile ticaret üzerine projelerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız” diye konuştu.>> SABİT ÖZKESER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.