Kutlu: Hedefimiz şampiyonluk

Spor 09.10.2024 - 10:58, Güncelleme: 09.10.2024 - 10:58 292 kez okundu.
 

Kutlu: Hedefimiz şampiyonluk

Adana’nın 2. Lig Temsilcisi Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK Kulüp Başkanı Menderes Kutlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
>> SABİT ÖZKESER   “GÜÇLÜ BİR KADRO KURDUK” Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanımız Engin Kanber, Bulut Yeşil İnşaat Adana 91 FK Başkanı Menderes Kutlu’yu ziyaret etti. Kulübün tesislerinde ki ziyarette futbol üzerine sohbet edildi. Başkan Menderes Kutlu, güçlü ve iyi bir kadro kurduklarını ifade ederek şampiyonluk yolunda ilerleyeceklerini ifade etti. Engin Kanber, ise Adana 01 FK’nın Adana futboluna ve gençlere yeni çığır açtığını vurgulayıp başarı diledi.
Adana’nın 2. Lig Temsilcisi Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK Kulüp Başkanı Menderes Kutlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

>> SABİT ÖZKESER
 

“GÜÇLÜ BİR KADRO KURDUK”

Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanımız Engin Kanber, Bulut Yeşil İnşaat Adana 91 FK Başkanı Menderes Kutlu’yu ziyaret etti. Kulübün tesislerinde ki ziyarette futbol üzerine sohbet edildi. Başkan Menderes Kutlu, güçlü ve iyi bir kadro kurduklarını ifade ederek şampiyonluk yolunda ilerleyeceklerini ifade etti. Engin Kanber, ise Adana 01 FK’nın Adana futboluna ve gençlere yeni çığır açtığını vurgulayıp başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.