Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk’ten baba şefkati

Yerel 19.09.2024 - 11:15, Güncelleme: 19.09.2024 - 11:15 488 kez okundu.
 

Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk’ten baba şefkati

Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk, ilçede bulunan okullardaki öğrencilere kırtasiye ve çanta hediye etti.
>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR   Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk, Okul hayatına adım atan öğrencilere yardımda bulunurken, ‘Baba Şevkati’ ni de göstermeyi unutmadı. Aktürk, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı için öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı bir eğitim yılı geçirmelerini temenni etti. Bugüne kadar olduğu gibi bugünde öğrencilerin yanında olduğunu ifade eden Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk, “ Yavrularımıza çanta ve kırtasiye malzemesi hediye etmeye İlçe merkezindeki okullarımızda devam ettik. Her zaman öğrencilerimizin yanındayım. Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim hayatı diliyorum.” Çanta ve kırtasiye yardımlarının devam edeceğini de vurgulayan Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk, öğrencilerin iyi bir eğitim yılı geçirmeleri için eksiklikleri konusunda destek olmaya çalıştıklarının altını çizdi. Aktürk, her öğrencinin kendileri için önemli olduğunu ve Mustafa Kemal Atatürk ile yetişen bir nesil oluşturulması için elinden gelen tüm çalışmayı yapmaya hazır olduğunu belirtti.   Aktürk, çocukların 2024- 2025 Eğitim ve Öğretim yılında iyi bir eğitim görmeleri için Belediye başkanı ve bir birey olarak üzerine düşen görevi yapmayı kendine vazife saydığının altını çizdi. Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk, öğrenci, veli ve öğretmenlere yeni eğitim ve öğrenim yılında başarılar diledi.  
Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk, ilçede bulunan okullardaki öğrencilere kırtasiye ve çanta hediye etti.

>> ALİ BOZ/ŞEYDA TURAÇLAR

 

Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk, Okul hayatına adım atan öğrencilere yardımda bulunurken, ‘Baba Şevkati’ ni de göstermeyi unutmadı.

Aktürk, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı için öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı bir eğitim yılı geçirmelerini temenni etti.

Bugüne kadar olduğu gibi bugünde öğrencilerin yanında olduğunu ifade eden Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk, “ Yavrularımıza çanta ve kırtasiye malzemesi hediye etmeye İlçe merkezindeki okullarımızda devam ettik. Her zaman öğrencilerimizin yanındayım. Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim hayatı diliyorum.”

Çanta ve kırtasiye yardımlarının devam edeceğini de vurgulayan Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk, öğrencilerin iyi bir eğitim yılı geçirmeleri için eksiklikleri konusunda destek olmaya çalıştıklarının altını çizdi. Aktürk, her öğrencinin kendileri için önemli olduğunu ve Mustafa Kemal Atatürk ile yetişen bir nesil oluşturulması için elinden gelen tüm çalışmayı yapmaya hazır olduğunu belirtti.

 

Aktürk, çocukların 2024- 2025 Eğitim ve Öğretim yılında iyi bir eğitim görmeleri için Belediye başkanı ve bir birey olarak üzerine düşen görevi yapmayı kendine vazife saydığının altını çizdi. Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk, öğrenci, veli ve öğretmenlere yeni eğitim ve öğrenim yılında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.