Diyetisyen Ece Ünvar: Aşırı kilolara son

Sağlık (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.09.2024 - 11:05, Güncelleme: 19.09.2024 - 11:08 570 kez okundu.
 

Diyetisyen Ece Ünvar: Aşırı kilolara son

İnsanların yeterli, dengeli ve sağlıklı bir biçimde beslenmelerine yardımcı olmayı amaç edinen Diyetisyen Ece Ünvar, Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi’nde hasta kabulüne başladı.
SAĞLIKLI YAŞAM Diyetisyenlerin genellikle sağlık sorunları olan kişilere ve kilo vermek isteyen kişilere hizmet verdiğini belirten Ece Ünvar, “ Obezite ve yüksek vücut kitle endeksi olan kişiler, diyabet, kalp hastalığı, yüksek tansiyon gibi kronik sorunu olan kişilere, insanlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmeleri için yardımcı oluyorum” dedi. HASTA KABULÜNE BAŞLANDI Kilo vermek isteyen kişilere yönelik uyguladığı işlemlerle insanların kilo sorununu ortadan kaldırdıklarını ifade eden Diyetisyen Ece Ünvar, şunları söyledi:  “Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi’nde sabah 09-12 saatleri arasında hasta kabulüne başladım. Tedaviye gelen kişilere yardımcı olmak biz diyetisyenlerin asli görevidir. Kişilerin kilo almalarını engellemek adına burada tedavi uyguluyoruz.”  
İnsanların yeterli, dengeli ve sağlıklı bir biçimde beslenmelerine yardımcı olmayı amaç edinen Diyetisyen Ece Ünvar, Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi’nde hasta kabulüne başladı.

SAĞLIKLI YAŞAM

Diyetisyenlerin genellikle sağlık sorunları olan kişilere ve kilo vermek isteyen kişilere hizmet verdiğini belirten Ece Ünvar, “ Obezite ve yüksek vücut kitle endeksi olan kişiler, diyabet, kalp hastalığı, yüksek tansiyon gibi kronik sorunu olan kişilere, insanlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmeleri için yardımcı oluyorum” dedi.

HASTA KABULÜNE BAŞLANDI

Kilo vermek isteyen kişilere yönelik uyguladığı işlemlerle insanların kilo sorununu ortadan kaldırdıklarını ifade eden Diyetisyen Ece Ünvar, şunları söyledi:  “Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi’nde sabah 09-12 saatleri arasında hasta kabulüne başladım. Tedaviye gelen kişilere yardımcı olmak biz diyetisyenlerin asli görevidir. Kişilerin kilo almalarını engellemek adına burada tedavi uyguluyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.