Deniz Eren Dönmezer ‘le Kulübü 40 gün önce sözleşme yapmıştı

Spor 13.08.2024 - 10:22, Güncelleme: 13.08.2024 - 10:22 4292+ kez okundu.
 

Deniz Eren Dönmezer ‘le Kulübü 40 gün önce sözleşme yapmıştı

Ekonomik sıkıntılarla boğuşan ve UEFA’daki dosyaları nedeniyle transfer yapamayan Adana Demirspor’un Süper Lig’de deplasmanda ilk maçını Fenerbahçe ile oynayarak 1-0 kaybetti ği karşılaşmada tüm Türkiye 15 yaşında kalesini başarıyla koruyan Deniz Eren Dönmezer’i konuşuyor…
  SABİT ÖZKESER    Adana Demirspor’un altyapısına 2019 yılında transfer olan Dönmezer ile kulübü 1 Temuz 2024 tarihinde sözleşme yaparken, 40 gün sonra da Fenerbahçe maçına çıktı… SADECE ADANA’NIN DEĞİL, HERKESİN GURURU OLDU Kadıköy’de 50 bin Fenerbahçeli taraftarın önüne çıkan ve  dünya yıldızlarının bulunduğu  güçlü rakibi karşısında  15 yaşında olmasına karşın sakinliği ve başarılı futboluyla bir anda tüm Türkiye’nin gündemine oturan Deniz Eren Dönmezer’den Teknik Direktörü Valkanis ile Fenerbahçe’nin ünlü Teknik Direktörü Mourinho da övgüyle bahsetti. 30 Haziran 2026 tarihine kadar Adana Demirspor ile sözleşmesi bulunan 1.90 boyundaki Deniz Eren Dönmezer, Milli Takımımızın U-14, U-15 ve U-16 kadrosunda da yer alırken, toplamda 8 kez  görev almış. FUTBOLA 2017 YILINDA 8 YAŞINDA İKEN ÇUKUROVA DEMİRSPOR’DA BAŞLADI 21 Eylül 2008 tarihinde Hatay’da dünyaya gelen v e futbol hayatına 2017 yılında 8 yaşında Çukurova Demirspor takımında başlayan Dönmezer, 4 yıl önce altyapısına transfer olduğu Adana Demirspor’da ilk maçına 17 Mayıs 2024 tarihinde Antalyaspor karşısında çıktı. Transfer yapamayan Adana Demirspor kulübü, bu sezon altyapıdan iki kaleci takviyesi alırken, bunlardan biri de Deniz Eren Dönmezer olmuştu. “FENERBAHÇE KARŞISINDA SAKİN OLMAK LAZIMDI, BUNU BAŞARDIĞIMA İNANIYORUM” Maç sonrası BEİNSPORTS’a konuşan genç kaleci Deniz Eren Dönmezer,  ilk 11'de olacağını maç sabahı öğrendiğini belirtirken, "Kendime çok güveniyordum. Hazırlık maçları güzel geçiyordu. Sabah öğrendim 11 başlayacağımı. Çok mutlu oldum. Tüm hocalarıma, aileme teşekkür ediyorum. İnşallah Adana Demirspor'un kalesini uzun süre korumaya devam ederim. A Milli Takım'da da oynamak istiyorum. Sakin olmak lazımdı, bunu başardığıma inanıyorum. Devamı gelecek" dedi. VALKANİS VE MOURİNHO’DAN DENİZ EREN DÖNMEZER’E ÖVGÜ 90 dakika boyunca  başarılı kurtarışlarıyla herkesin takdirini kazanan 15 yaşındaki Kaleci Deniz Eren Dönmezer, Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Dzeko’nun golüne sadece engel olamadı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Michael Valkanis, “Kendisiyle gurur duyuyorum. Maç öncesi yaşıyla alakalı sorular gelmişti bana ama bir oyuncunun yaşı değil, neler verdiği önemli. Potansiyele sahip çok iyi bir oyuncu. 50 bin taraftar karşısında bu performansı sergilemesinden gurur duyuyorum” dedi. Fenerbahçe’nin ünlü Teknik Direktörü Jose Mourinho da, “Meslektaşımı tebrik ederim. 15 yaşında bir kaleci oynatmak cesaret ister. O bu cesarete sahip. Genç oyuncuyu da tebrik ederim. İlk maçını oynadı Kadıköy’de. 90 dakika baskı vardı” diye konuştu.
Ekonomik sıkıntılarla boğuşan ve UEFA’daki dosyaları nedeniyle transfer yapamayan Adana Demirspor’un Süper Lig’de deplasmanda ilk maçını Fenerbahçe ile oynayarak 1-0 kaybetti ği karşılaşmada tüm Türkiye 15 yaşında kalesini başarıyla koruyan Deniz Eren Dönmezer’i konuşuyor…

 

SABİT ÖZKESER

 

 Adana Demirspor’un altyapısına 2019 yılında transfer olan Dönmezer ile kulübü 1 Temuz 2024 tarihinde sözleşme yaparken, 40 gün sonra da Fenerbahçe maçına çıktı…

SADECE ADANA’NIN DEĞİL,

HERKESİN GURURU OLDU

Kadıköy’de 50 bin Fenerbahçeli taraftarın önüne çıkan ve  dünya yıldızlarının bulunduğu  güçlü rakibi karşısında  15 yaşında olmasına karşın sakinliği ve başarılı futboluyla bir anda tüm Türkiye’nin gündemine oturan Deniz Eren Dönmezer’den Teknik Direktörü Valkanis ile Fenerbahçe’nin ünlü Teknik Direktörü Mourinho da övgüyle bahsetti. 30 Haziran 2026 tarihine kadar Adana Demirspor ile sözleşmesi bulunan 1.90 boyundaki Deniz Eren Dönmezer, Milli Takımımızın U-14, U-15 ve U-16 kadrosunda da yer alırken, toplamda 8 kez  görev almış.

FUTBOLA 2017 YILINDA 8 YAŞINDA İKEN

ÇUKUROVA DEMİRSPOR’DA BAŞLADI

21 Eylül 2008 tarihinde Hatay’da dünyaya gelen v e futbol hayatına 2017 yılında 8 yaşında Çukurova Demirspor takımında başlayan Dönmezer, 4 yıl önce altyapısına transfer olduğu Adana Demirspor’da ilk maçına 17 Mayıs 2024 tarihinde Antalyaspor karşısında çıktı. Transfer yapamayan Adana Demirspor kulübü, bu sezon altyapıdan iki kaleci takviyesi alırken, bunlardan biri de Deniz Eren Dönmezer olmuştu.

“FENERBAHÇE KARŞISINDA SAKİN OLMAK LAZIMDI,

BUNU BAŞARDIĞIMA İNANIYORUM”

Maç sonrası BEİNSPORTS’a konuşan genç kaleci Deniz Eren Dönmezer,  ilk 11'de olacağını maç sabahı öğrendiğini belirtirken, "Kendime çok güveniyordum. Hazırlık maçları güzel geçiyordu. Sabah öğrendim 11 başlayacağımı. Çok mutlu oldum. Tüm hocalarıma, aileme teşekkür ediyorum. İnşallah Adana Demirspor'un kalesini uzun süre korumaya devam ederim. A Milli Takım'da da oynamak istiyorum. Sakin olmak lazımdı, bunu başardığıma inanıyorum. Devamı gelecek" dedi.

VALKANİS VE MOURİNHO’DAN

DENİZ EREN DÖNMEZER’E ÖVGÜ

90 dakika boyunca  başarılı kurtarışlarıyla herkesin takdirini kazanan 15 yaşındaki Kaleci Deniz Eren Dönmezer, Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Dzeko’nun golüne sadece engel olamadı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Michael Valkanis, “Kendisiyle gurur duyuyorum. Maç öncesi yaşıyla alakalı sorular gelmişti bana ama bir oyuncunun yaşı değil, neler verdiği önemli. Potansiyele sahip çok iyi bir oyuncu. 50 bin taraftar karşısında bu performansı sergilemesinden gurur duyuyorum” dedi. Fenerbahçe’nin ünlü Teknik Direktörü Jose Mourinho da, “Meslektaşımı tebrik ederim. 15 yaşında bir kaleci oynatmak cesaret ister. O bu cesarete sahip. Genç oyuncuyu da tebrik ederim. İlk maçını oynadı Kadıköy’de. 90 dakika baskı vardı” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.