Seyhan Belediyespor Kulübü’nde görev dağılımı

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.08.2024 - 11:11, Güncelleme: 02.08.2024 - 11:11 3797+ kez okundu.
 

Seyhan Belediyespor Kulübü’nde görev dağılımı

Kısa bir süre önce Seyhan Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevine getirilen İrfan İşisağ, Seyhan halkının güçlü sesi olmak için ligde mücadele edeceklerini söyledi. Seyhan Belediyespor Kulübü’nde yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak, görev dağılımını belirledi.
Yeni sezonun masaya yatırıldığı toplantının ardından görev dağılımı şu şekilde oluştu: İrfan İşisağ (Kulüp Başkanı) Kenan Tatan (Başkan Yardımcısı), Tayfuk Köse (Sekreter), Uğur Aydınoğlu (Sayman), Zehra Akarpınar (Üye).   “BANA GÜVENEN VE İNANANLARI  ASLA MAHCUP ETMEYECEĞİM”  Uzun yıllar futbol oynayarak sporun içinden gelen ve uzun yıollar spor muhabirliği görevinde bulunan  Seyhan Belediyespor Kulübü Başkanı İrfan İşisağ, “Bana güvenin ve inanları asla mahcup etmeyeceğim. Kulübümüzün altyapısı oldukça güçlü ve kentin amatörlerini yetiştirerek Türk futboluna kazandırmıştır. Yeni yönetimimizle  toplantımızı yaparak, yeni sezon ile ilgili yol haritamızı belirledik” dedi.   BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI GÜNGÖR GEÇER’İ ZİYARET ETTİLER Yönetimiyle birlikte Spordan Sorumlu Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Geçer’i ziyaret eden Seyhan Belediyespor Kulübü Başkanı İrfan İşisağ, “Seyhan Belediyespor Kulübü’nde güçlü bağları daha da kuvvetlendirerek sezona başlayacağız. Bütün Seyhan halkının güçlü sesi olarak ligde mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu kulübün başarılı olması için yeni yönetimimizle gece-gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.  
Kısa bir süre önce Seyhan Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevine getirilen İrfan İşisağ, Seyhan halkının güçlü sesi olmak için ligde mücadele edeceklerini söyledi. Seyhan Belediyespor Kulübü’nde yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaparak, görev dağılımını belirledi.

Yeni sezonun masaya yatırıldığı toplantının ardından görev dağılımı şu şekilde oluştu: İrfan İşisağ (Kulüp Başkanı)

Kenan Tatan (Başkan Yardımcısı), Tayfuk Köse (Sekreter), Uğur Aydınoğlu (Sayman), Zehra Akarpınar (Üye).

 

“BANA GÜVENEN VE İNANANLARI

 ASLA MAHCUP ETMEYECEĞİM”

 Uzun yıllar futbol oynayarak sporun içinden gelen ve uzun yıollar spor muhabirliği görevinde bulunan  Seyhan Belediyespor Kulübü Başkanı İrfan İşisağ, “Bana güvenin ve inanları asla mahcup etmeyeceğim. Kulübümüzün altyapısı oldukça güçlü ve kentin amatörlerini yetiştirerek Türk futboluna kazandırmıştır. Yeni yönetimimizle  toplantımızı yaparak, yeni sezon ile ilgili yol haritamızı belirledik” dedi.

 

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI

GÜNGÖR GEÇER’İ ZİYARET ETTİLER

Yönetimiyle birlikte Spordan Sorumlu Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Geçer’i ziyaret eden Seyhan Belediyespor Kulübü Başkanı İrfan İşisağ, “Seyhan Belediyespor Kulübü’nde güçlü bağları daha da kuvvetlendirerek sezona başlayacağız. Bütün Seyhan halkının güçlü sesi olarak ligde mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu kulübün başarılı olması için yeni yönetimimizle gece-gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.