Şimşek’te kombine satışı 15 Temmuz son gün

Spor 11.07.2024 - 11:10, Güncelleme: 11.07.2024 - 11:10 4327+ kez okundu.
 

Şimşek’te kombine satışı 15 Temmuz son gün

Sezon hazırlıklarını yeni Teknik Direktörü Michael Valkanis yönetiminde Bolu’da sürdüren Adana Demirspor’da çalışmalar sıkı bir şekilde sürerken, 2024-2025 sezonu kombine satışlarının ise 15 Temmuz günü saat 23.59’a kadar süreceği belirtildi.
SABİT ÖZKESER     VALKANİS FİTES YÜKSELTTİ Bolu’daki kampı 22 Temmuz’a kadar sürecek olan ve 23 Temmuz tarihinde de İtalya’ya giderek ikinci etap çalışmalarını bu ülkede sürdürecek olan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor yeni Teknik Direktör Michael Valkanis’in çalışmalara başlamasıyla vites yükselttiği görüldü.  Adana Demirsporlu futbolcuların çalışmaları keyifli ve neşeli geçerken kulüp sosyal medya hesabından 2024-2025 sezonu kombine satışının devam edeceği yönünde bir açıklama yaptı. EN UCUZ 1940 TL, EN PAHALI VIP B 35 BİN TL  Açıklamada, “Büyük Adana Demirspor taraftarı maç biletlerine oranla çok daha avantajlı olan kombine biletlerinizi almak ve takımınıza destek olmak için söz sizde. Kombine satışlarımıza gelen yoğun talep doğrultusunda 15 Temmuz günü saat 23.59’a kadar kombine satışımız devam edecek. 16 Temmuz-31 Temmuz arasında kombinelerimiz yüzde 20 zamlı şekilde satışta olacaktır” denildi. Kombine ücretleri en ucuz Kuzey Kale Arkası Alt 1940 TL, en pahalı VIP B 35 bin Tl olarak belirlendi. ENGELSİZ TRİBÜN Adana Demirspor Kulübü ayrıca “Engelsiz Tribün” başlığı adı altında yaptığı açıklamada da şu görüşlere yer verdi: “Tribünlerimizde engelleri ortadan kaldırabilmek adına siz değerli engelli taraftarlarımıza yeni sezon kombine biletleri Başkanımız Murat Sancak tarafından hediye. En az “Haziran 2025” tarihine kadar e-bilet kullanım süresi güncellenmiş Adana Demirspor Passolig kartına sahip engelli taraftarlarımızın talep@adanademirspor.org.tr iletişim adresine; Engelli Kimlik Kartı, Adı Soyadı, TC Kimlik bilgilerini ve varsa refakatçisinin Adı Soyadı. TC Kimlik Numarası bilgilerini göndermesi gerekmektedir. Taraftarımızın ve Refakatçisinin Adana Demirspor Passolig kartı Haziran 2025 tarihine kadar güncellenmiş olmalıdır.”  
Sezon hazırlıklarını yeni Teknik Direktörü Michael Valkanis yönetiminde Bolu’da sürdüren Adana Demirspor’da çalışmalar sıkı bir şekilde sürerken, 2024-2025 sezonu kombine satışlarının ise 15 Temmuz günü saat 23.59’a kadar süreceği belirtildi.

SABİT ÖZKESER

 

 

VALKANİS FİTES YÜKSELTTİ

Bolu’daki kampı 22 Temmuz’a kadar sürecek olan ve 23 Temmuz tarihinde de İtalya’ya giderek ikinci etap çalışmalarını bu ülkede sürdürecek olan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor yeni Teknik Direktör Michael Valkanis’in çalışmalara başlamasıyla vites yükselttiği görüldü.  Adana Demirsporlu futbolcuların çalışmaları keyifli ve neşeli geçerken kulüp sosyal medya hesabından 2024-2025 sezonu kombine satışının devam edeceği yönünde bir açıklama yaptı.

EN UCUZ 1940 TL, EN PAHALI VIP B 35 BİN TL

 Açıklamada, “Büyük Adana Demirspor taraftarı maç biletlerine oranla çok daha avantajlı olan kombine biletlerinizi almak ve takımınıza destek olmak için söz sizde. Kombine satışlarımıza gelen yoğun talep doğrultusunda 15 Temmuz günü saat 23.59’a kadar kombine satışımız devam edecek. 16 Temmuz-31 Temmuz arasında kombinelerimiz yüzde 20 zamlı şekilde satışta olacaktır” denildi. Kombine ücretleri en ucuz Kuzey Kale Arkası Alt 1940 TL, en pahalı VIP B 35 bin Tl olarak belirlendi.

ENGELSİZ TRİBÜN

Adana Demirspor Kulübü ayrıca “Engelsiz Tribün” başlığı adı altında yaptığı açıklamada da şu görüşlere yer verdi: “Tribünlerimizde engelleri ortadan kaldırabilmek adına siz değerli engelli taraftarlarımıza yeni sezon kombine biletleri Başkanımız Murat Sancak tarafından hediye. En az “Haziran 2025” tarihine kadar e-bilet kullanım süresi güncellenmiş Adana Demirspor Passolig kartına sahip engelli taraftarlarımızın talep@adanademirspor.org.tr iletişim adresine; Engelli Kimlik Kartı, Adı Soyadı, TC Kimlik bilgilerini ve varsa refakatçisinin Adı Soyadı. TC Kimlik Numarası bilgilerini göndermesi gerekmektedir. Taraftarımızın ve Refakatçisinin Adana Demirspor Passolig kartı Haziran 2025 tarihine kadar güncellenmiş olmalıdır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.