Murat Sancak, yeniden Adana Demirspor başkanı

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.06.2024 - 16:18, Güncelleme: 06.06.2024 - 16:20 4221+ kez okundu.
 

Murat Sancak, yeniden Adana Demirspor başkanı

Adana Demirspor’da sezon ortasında görevi bırakarak Metin Korkmaz’a devreden Murat Sancak, kulüp başkanlığına geri döndüğünü açıkladı. Yeni yönetim kurulunu açıklayan Başkan Sancak, “Yeni yönetim kurulumuz hayırlı uğurlu olsun. Mücadeleye devam, hep birlikte oyunları bozacağız, hevesler kursaklarda kalacak” dedi.
“BEN OLDUĞUM SÜRECE DEMİRSPOR SÜPER LİG’DE KALACAK” Bu sezon  ligde geçen sezonlara göre çok kötü geçiren ve taraftarlarını üzen Yukatel Adana Demirspor, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle de çok zor günler geçiriyor. Taraftarlar ve liderleriyle sosyal medyada söz düeollusu yaşayan  Mavi-Lacivertli kulübün Başkanı Murat Sancak, “Ben olduğum sürece Demirspor Süper Lig’de kalacak” diye konuştu.   Murat Sancak’ın yeniden başkanlığa döndüğü Adana Demirspor’da  yönetim kurulu  ise şöyle oluştu:  Metin Korkmaz (2.Başkan), Hasan Surözü (Başkanvekili), Ali Sancak (Asbaşkan), Cihan Şanlı (Yurtdışı İlişkiler Sorumlusu), Bekir Eryılmaz (Genel Sekreter), Casim Korkmaz (Hukuk İşleri Sorumlusu), Barış Kaya (Muhasip Üye),  Bedirhan Durak (Stadyum ve Taraftar Sorumlusu), İhsan Çetinkaya (Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu), Cemal Oğuz (İdari İşler Sorumlusu), Süleyman Taşçı (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Sinan Kozuva (Yönetim Kurulu Üyesi). “KOMBİNELER UYGUN FİYATLI OLUP, ŞİMDİDEN ALMANIZI TAVSİYE EDERİM” Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, bugün 19.40 itibariyle kombine satışına başlayacaklarını ve 25 Haziran akşamı 24.00’e kadar süreceğini de anımsatırken, “Taraftarlara sesleniyorum ; kombineler uygun fiyatlı olup, şimdiden almanızı tavsiye ederim. Hiçbir şekilde kombinelerde İndirim olmayacak” diye konuştu.  Adana Demirspor kombine fiyatları en ucuz 1940 TL, en pahalı ise 6500 TL olarak  belirlenirken, geçen sezon kombinesi olan taraftarlara yüzde 25 indirim uygulanacak.Bu arada ligi 44 puanla 12. Sırada kapatan Adana Demirspor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın yeni sezonda da görevine devam edeceği ve  Fransa’da düzenlenen Toulun Dünya Gençlik Şampiyonası’nı izlediği iddia edildi. Karaman, Endonezya-Ukrayna ve İtalya-Japonya maçlarını izlediği ve genç yıldızlardan bazılarını takıma kazandıracağı öğrenildi.   ADANA DEMİRSPOR KULÜBÜ GENÇ FUTBOLCUSU MİCHUT’U KUTLADI Bu arada Adana Demirspor Kulübü sosyal medya hesabından Michut’un fotosu ile oynadığı maçın videosunu paylaşarak, “Futbolcumuz Edouard Michut, Fransa U20 Milli Takımı forması ile Touolon Dünya Gençlik Festivali kapsamında düzenlenen turnuvanın ikinci maçında oyuna sonradan girerek ilk golünü attı. Michut, turnuvanın ilk maçında ilk 11’de başlamıştı. Tebrikler” dedi. >> SABİT ÖZKESER  
Adana Demirspor’da sezon ortasında görevi bırakarak Metin Korkmaz’a devreden Murat Sancak, kulüp başkanlığına geri döndüğünü açıkladı. Yeni yönetim kurulunu açıklayan Başkan Sancak, “Yeni yönetim kurulumuz hayırlı uğurlu olsun. Mücadeleye devam, hep birlikte oyunları bozacağız, hevesler kursaklarda kalacak” dedi.

“BEN OLDUĞUM SÜRECE DEMİRSPOR SÜPER LİG’DE KALACAK”
Bu sezon  ligde geçen sezonlara göre çok kötü geçiren ve taraftarlarını üzen Yukatel Adana Demirspor, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle de çok zor günler geçiriyor. Taraftarlar ve liderleriyle sosyal medyada söz düeollusu yaşayan  Mavi-Lacivertli kulübün Başkanı Murat Sancak, “Ben olduğum sürece Demirspor Süper Lig’de kalacak” diye konuştu.   Murat Sancak’ın yeniden başkanlığa döndüğü Adana Demirspor’da  yönetim kurulu  ise şöyle oluştu:  Metin Korkmaz (2.Başkan), Hasan Surözü (Başkanvekili), Ali Sancak (Asbaşkan), Cihan Şanlı (Yurtdışı İlişkiler Sorumlusu), Bekir Eryılmaz (Genel Sekreter), Casim Korkmaz (Hukuk İşleri Sorumlusu), Barış Kaya (Muhasip Üye),  Bedirhan Durak (Stadyum ve Taraftar Sorumlusu), İhsan Çetinkaya (Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu), Cemal Oğuz (İdari İşler Sorumlusu), Süleyman Taşçı (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Sinan Kozuva (Yönetim Kurulu Üyesi).
“KOMBİNELER UYGUN FİYATLI OLUP, ŞİMDİDEN ALMANIZI TAVSİYE EDERİM”
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, bugün 19.40 itibariyle kombine satışına başlayacaklarını ve 25 Haziran akşamı 24.00’e kadar süreceğini de anımsatırken, “Taraftarlara sesleniyorum ; kombineler uygun fiyatlı olup, şimdiden almanızı tavsiye ederim. Hiçbir şekilde kombinelerde İndirim olmayacak” diye konuştu.  Adana Demirspor kombine fiyatları en ucuz 1940 TL, en pahalı ise 6500 TL olarak  belirlenirken, geçen sezon kombinesi olan taraftarlara yüzde 25 indirim uygulanacak.Bu arada ligi 44 puanla 12. Sırada kapatan Adana Demirspor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın yeni sezonda da görevine devam edeceği ve  Fransa’da düzenlenen Toulun Dünya Gençlik Şampiyonası’nı izlediği iddia edildi. Karaman, Endonezya-Ukrayna ve İtalya-Japonya maçlarını izlediği ve genç yıldızlardan bazılarını takıma kazandıracağı öğrenildi.  

ADANA DEMİRSPOR KULÜBÜ

GENÇ FUTBOLCUSU MİCHUT’U KUTLADI

Bu arada Adana Demirspor Kulübü sosyal medya hesabından Michut’un fotosu ile oynadığı maçın videosunu paylaşarak, “Futbolcumuz Edouard Michut, Fransa U20 Milli Takımı forması ile Touolon Dünya Gençlik Festivali kapsamında düzenlenen turnuvanın ikinci maçında oyuna sonradan girerek ilk golünü attı. Michut, turnuvanın ilk maçında ilk 11’de başlamıştı. Tebrikler” dedi. >> SABİT ÖZKESER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.