Böyleydik böyle olduk

Spor 29.05.2024 - 11:31, Güncelleme: 29.05.2024 - 11:31 4625+ kez okundu.
 

Böyleydik böyle olduk

Bu sezon iki sezon öncesine göre kötü günler geçiren ve küme düşme tehlikesinin hemen üzerinde 12. sırada kapatan Yukatel Adana Demirspor’un son geldiği durum, camiayı oldukça üzüyor.
>> SABİT ÖZKESER     SANCAK BAŞKANLIĞI 2 AY ÖNCE METİN KORKMAZ’A BIRAKMIŞTI 2018 yılında Adana Demirspor Kulübü Başkanlığına seçilen ve 25 Şubat 2024 tarihinde görevini Metin Korkmaz’a devreden Murat Sancak ile taraftar arasındaki söz düellosuyla devam eden sıkıntılar,  futbolcu alacakları, gelen hacizler ve Avrupa’dan men gibi cezalar kulübün sorunlarını daha da artırıyor.  Göreve geldikten sonra Adana Demirspor’u 2 sezonda ilk olarak ligi 10. sırada ve daha sonraki sezonda ise çok başarılı maçlar çıkararak Avrupa Kupalarına katılma şansını elde etmesini sağlayan eski Başkan Murat Sancak,  Younes Belhanda, Mbaye Niang, Kevin Rodrigues, Jonas Svensson, Badou Ndiaye ve  Cherif Ndiaye gibi önemli futbolcularla yolları ayırmıştı. “KURUMSALLIK VE ŞEFFAFLIK” SÖZLERİNDEN BAHSETMİŞTİ Yukatel Adana Demirspor Kulübü Başkanlığına seçildiğinde öncelikle “Kurumsallık ve şeffaflık”  üzerine açıklamalar yapan ve her ay sonunda ise  kulübün gelir-gider tablolarını internet sitesinden yayımlayacakları yolunda eski Başkan Sancak’ın bu konudaki sözlerinin  de yerine getirilmediği görüldü. Adana Demirspor’u zor günlerinde başkanlığa gelen ve daha sonra takımı Süper Lig’de iyi yerlere getirerek taraftarlarının en çok sevdiği isimlerden biri olan Murat Sancak için o dönemlerde bizlere bu heyecanı yaşattığı için Spor Koordinatörümüz  Adnan Ercan, “Teşekkürler ADANA, Teşekkürler MURAT SANCAK BAŞKAN, Kulübümüzü kayyum kapılarından alıp, Avrupa kupalarına dayadığın için…” sözlerine yer vermişti. Daha sonra bugünlere geldiğimiz noktada ise taraftarlar ve liderleriyle söz düellosu yaşayan eski Başkan Murat Sancak’a yönelik açıklamalarda ise “Vardık, Varız, Var Olacağız Ama Sen Olmayacaksın” görüşler dile getirildi. İsteğimiz bir an önce Adana Demirspor ile ilgili sorunların bir an önce aşılması, eski günlerdeki gibi yine taraftarın, camianın mutlu olduğu ve tüm Türkiye’nin yine takdir ettiği bir takım olması isteniyor.        
Bu sezon iki sezon öncesine göre kötü günler geçiren ve küme düşme tehlikesinin hemen üzerinde 12. sırada kapatan Yukatel Adana Demirspor’un son geldiği durum, camiayı oldukça üzüyor.

>> SABİT ÖZKESER

 

 

SANCAK BAŞKANLIĞI 2 AY ÖNCE

METİN KORKMAZ’A BIRAKMIŞTI

2018 yılında Adana Demirspor Kulübü Başkanlığına seçilen ve 25 Şubat 2024 tarihinde görevini Metin Korkmaz’a devreden Murat Sancak ile taraftar arasındaki söz düellosuyla devam eden sıkıntılar,  futbolcu alacakları, gelen hacizler ve Avrupa’dan men gibi cezalar kulübün sorunlarını daha da artırıyor.  Göreve geldikten sonra Adana Demirspor’u 2 sezonda ilk olarak ligi 10. sırada ve daha sonraki sezonda ise çok başarılı maçlar çıkararak Avrupa Kupalarına katılma şansını elde etmesini sağlayan eski Başkan Murat Sancak,  Younes Belhanda, Mbaye Niang, Kevin Rodrigues, Jonas Svensson, Badou Ndiaye ve  Cherif Ndiaye gibi önemli futbolcularla yolları ayırmıştı.

“KURUMSALLIK VE ŞEFFAFLIK”

SÖZLERİNDEN BAHSETMİŞTİ

Yukatel Adana Demirspor Kulübü Başkanlığına seçildiğinde öncelikle “Kurumsallık ve şeffaflık”  üzerine açıklamalar yapan ve her ay sonunda ise  kulübün gelir-gider tablolarını internet sitesinden yayımlayacakları yolunda eski Başkan Sancak’ın bu konudaki sözlerinin  de yerine getirilmediği görüldü. Adana Demirspor’u zor günlerinde başkanlığa gelen ve daha sonra takımı Süper Lig’de iyi yerlere getirerek taraftarlarının en çok sevdiği isimlerden biri olan Murat Sancak için o dönemlerde bizlere bu heyecanı yaşattığı için Spor Koordinatörümüz  Adnan Ercan, “Teşekkürler ADANA, Teşekkürler MURAT SANCAK BAŞKAN, Kulübümüzü kayyum kapılarından alıp, Avrupa kupalarına dayadığın için…” sözlerine yer vermişti. Daha sonra bugünlere geldiğimiz noktada ise taraftarlar ve liderleriyle söz düellosu yaşayan eski Başkan Murat Sancak’a yönelik açıklamalarda ise “Vardık, Varız, Var Olacağız Ama Sen Olmayacaksın” görüşler dile getirildi. İsteğimiz bir an önce Adana Demirspor ile ilgili sorunların bir an önce aşılması, eski günlerdeki gibi yine taraftarın, camianın mutlu olduğu ve tüm Türkiye’nin yine takdir ettiği bir takım olması isteniyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.