Tevriz Dura unutulmadı

Spor 28.05.2024 - 10:07, Güncelleme: 28.05.2024 - 10:07 3660+ kez okundu.
 

Tevriz Dura unutulmadı

Adanaspor Kulübü Eski Başkanı, turuncu beyazlı taraftarların Dede Abi’si Tevriz Dura, vefatının ikinci yılında dualarda anıldı.
>> EREN EKİCİ   ANMA TÖRENİNE ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI Adanaspor Kulübü ve  Dura Ailesi’nin organizasyonunda; Turbeyler Grubu, Toros Kaplanları Derneği, Turuncu Beyazlılar Derneği, Adana 1954 Fk Taraftarlar Derneği, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Alptekin, TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber, Anadolu Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, Adana İdman Yurdu Kulübü Başkanı Metin Taylancı, Adanaspor eski başkanlarından Ali Hikmet Gülfil, Adanaspor A.Ş. Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın, yöneticiler, gazeteciler, eski futbolcular, iş insanları ve taraftarlar Dura’yı dualarla andılar. ERGİN GÖLELİ DE DURA AİLESİNİN YANINDA Adanaspor A.Ş. Başkanlığına talip olan iş adamı Ergin Göleli de telekonferansla katılarak Dura Ailesi’nin yanında oldu. Gelen misafirlerle ilgilenen Adanaspor Kulübü Başkanı M. Saim Dura yaptığı açıklamada: “Tevriz Dura ömrünü Adanaspor’a adamıştı. Hasta yatağında bile turuncu beyazlı renkleri izlemek için doktordan izin alarak tedavisini yarıda bıraktı ve aramızdan ayrıldı. Spor camiası başta olmak üzere Dede Abi’mizi unutmayanlara ve dualarla burada yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Dura Ailesi olarak Adanaspor’un yanında olmaya, efsane başkanımızı unutturmamaya devam edeceğiz” dedi.
Adanaspor Kulübü Eski Başkanı, turuncu beyazlı taraftarların Dede Abi’si Tevriz Dura, vefatının ikinci yılında dualarda anıldı.

>> EREN EKİCİ

 

ANMA TÖRENİNE ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Adanaspor Kulübü ve  Dura Ailesi’nin organizasyonunda; Turbeyler Grubu, Toros Kaplanları Derneği, Turuncu Beyazlılar Derneği, Adana 1954 Fk Taraftarlar Derneği, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Alptekin, TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber, Anadolu Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, Adana İdman Yurdu Kulübü Başkanı Metin Taylancı, Adanaspor eski başkanlarından Ali Hikmet Gülfil, Adanaspor A.Ş. Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın, yöneticiler, gazeteciler, eski futbolcular, iş insanları ve taraftarlar Dura’yı dualarla andılar.

ERGİN GÖLELİ DE DURA AİLESİNİN YANINDA

Adanaspor A.Ş. Başkanlığına talip olan iş adamı Ergin Göleli de telekonferansla katılarak Dura Ailesi’nin yanında oldu. Gelen misafirlerle ilgilenen Adanaspor Kulübü Başkanı M. Saim Dura yaptığı açıklamada: “Tevriz Dura ömrünü Adanaspor’a adamıştı. Hasta yatağında bile turuncu beyazlı renkleri izlemek için doktordan izin alarak tedavisini yarıda bıraktı ve aramızdan ayrıldı. Spor camiası başta olmak üzere Dede Abi’mizi unutmayanlara ve dualarla burada yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Dura Ailesi olarak Adanaspor’un yanında olmaya, efsane başkanımızı unutturmamaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.