ASKF’den Vali Köşker’e ziyaret: Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız

Spor 21.05.2024 - 10:51, Güncelleme: 21.05.2024 - 10:52 3192+ kez okundu.
 

ASKF’den Vali Köşker’e ziyaret: Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) yeni yönetimi Vali Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.
  ASKF’den Vali Köşker’e ziyaret: Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız   SABİT ÖZKESER “TESİSLEŞME KONUSUNDA DESTEK BEKLİYORUZ” ASKF Başkanı Dr.Ahmet Bozan, “Sayın valimize ziyaretimizde Adana Amatör Spor Kulüplerimizle ile ilgili bilgi alış verişinde bulunduk.  Nazik misafirperverlikleri dolayısıyla Adana Valimize teşekkür ederiz. Kendisinden tesisleşme noktasında ASKF olarak destek istedik” dedi. “DEVLETİMİZ  SPORUN VE SPORCUNUN YANINDADIR” Adana Valisi Yavuz Selim Köşger de, ASKF yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Hükümetimiz her zaman  sporun ve sporcunun yanında olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecektir” diye konuştu.
Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) yeni yönetimi Vali Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.

 

ASKF’den Vali Köşker’e ziyaret: Her zaman sporun ve

sporcunun yanındayız

 

SABİT ÖZKESER

“TESİSLEŞME KONUSUNDA

DESTEK BEKLİYORUZ”

ASKF Başkanı Dr.Ahmet Bozan, “Sayın valimize ziyaretimizde Adana Amatör Spor Kulüplerimizle ile ilgili bilgi alış verişinde bulunduk.  Nazik misafirperverlikleri dolayısıyla Adana Valimize teşekkür ederiz. Kendisinden tesisleşme noktasında ASKF olarak destek istedik” dedi.

“DEVLETİMİZ  SPORUN VE

SPORCUNUN YANINDADIR”

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger de, ASKF yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Hükümetimiz her zaman  sporun ve sporcunun yanında olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecektir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.