Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan: Desteğe ihtiyacımız var

Spor 21.02.2024 - 10:54, Güncelleme: 21.02.2024 - 10:54 3446+ kez okundu.
 

Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan: Desteğe ihtiyacımız var

Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan, maddi gelirlerinin olmadığını belirterek, Spor Bakanlığının, Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğünün ve Belediyelerin kendilerine destek olmasını istedi.
>> SELAHATTİN FINDIK   Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan,  yazarımız  Selahattin Fındık’a  açıklamalarda bulundu. Aslan, Çukurova Demirspor Kulübü olarak U11, U12, U13, U14, U15, U16, U17, U18 kategorilerinde müsabakalarına katıldıklarını söyledi. Kulüp olarak maddi sıkıntı çektiklerini söyleyen Aslan, “En büyük sıkıntımız maddi gelirimiz yok. Ancak buna rağmen kendi gücümüzle bu gençlere spor yapmaları için kötü alışkanlıkları olmasın diye yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi. AMATÖRLERİN SIKINTILARINI SIRALADI Spor Bakanlığından, Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğünden ve Belediyelerden yardım isteyen ve sorunlarını sıralayan Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan şunları söyledi: “İstediğimiz, maddi destek ve kaliteli spor malzemeleri verilmesi, maçlara giderken araç sıkıntılarımızın giderilmesi , Adanamızda spor tesislerinin yetersiz olmasından dolayı sorunların giderilmesi.” Lisans aktarma fiyatlarının amatörlere büyük külfet olduğunu ve kulüplere kolaylık yapılmasını ASKF’den de isteyen  Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan, nakdi ve malzeme yardımı yapılırken branşlara göre düşünülmesini ve adaletli olunmasını da istedi.          
Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan, maddi gelirlerinin olmadığını belirterek, Spor Bakanlığının, Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğünün ve Belediyelerin kendilerine destek olmasını istedi.

>> SELAHATTİN FINDIK

 

Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan,  yazarımız  Selahattin Fındık’a  açıklamalarda bulundu. Aslan, Çukurova Demirspor Kulübü olarak U11, U12, U13, U14, U15, U16, U17, U18 kategorilerinde müsabakalarına katıldıklarını söyledi. Kulüp olarak maddi sıkıntı çektiklerini söyleyen Aslan, “En büyük sıkıntımız maddi gelirimiz yok. Ancak buna rağmen kendi gücümüzle bu gençlere spor yapmaları için kötü alışkanlıkları olmasın diye yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

AMATÖRLERİN SIKINTILARINI SIRALADI

Spor Bakanlığından, Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğünden ve Belediyelerden yardım isteyen ve sorunlarını sıralayan Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan şunları söyledi:

“İstediğimiz, maddi destek ve kaliteli spor malzemeleri verilmesi, maçlara giderken araç sıkıntılarımızın giderilmesi , Adanamızda spor tesislerinin yetersiz olmasından dolayı sorunların giderilmesi.”

Lisans aktarma fiyatlarının amatörlere büyük külfet olduğunu ve kulüplere kolaylık yapılmasını ASKF’den de isteyen  Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan, nakdi ve malzeme yardımı yapılırken branşlara göre düşünülmesini ve adaletli olunmasını da istedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.