Zeydan Karalar: Adayız, Adana’yız kazanacağız

Yerel 11.01.2024 - 18:40, Güncelleme: 11.01.2024 - 18:40 6753+ kez okundu.
 

Zeydan Karalar: Adayız, Adana’yız kazanacağız

Önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden CHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Zeydan Karalar, çok sayıda kişinin katılımıyla seçim çalışmalarının startını verdi. Başkan Karalar, “Adayız, Adana’yız, Adana Adana kazanacağız” dedi.
>> ALİ BOZ     BALKON KONUŞMASI YAPTI Adaylığının ilan edilmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi Taş Bina önüne davet ettiği Adanalılar’a yönelik Başkan Karalar’ın balkon konuşmasına  Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr.Müzeyyen Şevkin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP  İl Başkanı Dr.Anıl Tanburoğlu,  İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım  Karaköse,  ilçe başkanları, belediye başkan aday adayları ve binlerce kişi katıldı. GENEL BAŞKAN VE ADANALILAR’A TEŞEKKÜR ETİ Eşi Nuray Karalar’ın da katıldığı ve Adanaspor ile Adana Demirspor  kaşkolu takan ve ellerinde Türk Bayrağı olan Adanalılar’ın Regaip  Kandili’ni kutlayarak konuşmasına başlayan Zeydan Karalar, “Bir partiye gönül vermiş ve bir değil, 10 değil, 20 değil, 40 yıl değil, tam 48 yıl mücadele etmiş ve asla kardeşleri tarafından bırakılmamış bir şanslı adam var mıdır acaba ? Beni asla hiç yalnız bırakmadığınız için sizlere  ve yeniden aday gösteren Genel Başkan Özgür Özel ve Yardımcısı Burhanettin Bulut ile diğer parti teşkilatı üyelerine çok teşekkür ederim” dedi. “ADANA’NIN ÖNÜ AÇILDI, ARTIK KİMSEYE İHTİYACI YOK” Adana Büyükşehir Belediyesi’nin mali güç olarak çok güçlendiğini ve Adana’nın önünün açıldığını da vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın hizmet açısından önü açıldı. Parasal olarak artık kimseye ihtiyacı kalmadı.  5 yıl boyunca yaşadığımız sıkıntılara güzel hizmetler  sunduk. Bana ‘Zeydan Başkan ne yaptı ?’ deniliyor. Adana’da kısa zamanda birden fazla alt geçit yapan  kaç tane Belediye Başkanı var ? O da 1 ve benim. Bu kardeşiniz birini 86, diğerini de 100 günde yaptı. Daha da alt geçitler yapacağız ve Adana altgeçitlerle anılacak. Bulvarları açan başkan da benim. Adana’yı borç batağından kurtardık, hizmet atağı başlattık” diye konuştu.        
Önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden CHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Zeydan Karalar, çok sayıda kişinin katılımıyla seçim çalışmalarının startını verdi. Başkan Karalar, “Adayız, Adana’yız, Adana Adana kazanacağız” dedi.

>> ALİ BOZ

 

 

BALKON KONUŞMASI YAPTI

Adaylığının ilan edilmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi Taş Bina önüne davet ettiği Adanalılar’a yönelik Başkan Karalar’ın balkon konuşmasına  Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr.Müzeyyen Şevkin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP  İl Başkanı Dr.Anıl Tanburoğlu,  İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım  Karaköse,  ilçe başkanları, belediye başkan aday adayları ve binlerce kişi katıldı.

GENEL BAŞKAN VE ADANALILAR’A TEŞEKKÜR ETİ

Eşi Nuray Karalar’ın da katıldığı ve Adanaspor ile Adana Demirspor  kaşkolu takan ve ellerinde Türk Bayrağı olan Adanalılar’ın Regaip  Kandili’ni kutlayarak konuşmasına başlayan Zeydan Karalar, “Bir partiye gönül vermiş ve bir değil, 10 değil, 20 değil, 40 yıl değil, tam 48 yıl mücadele etmiş ve asla kardeşleri tarafından bırakılmamış bir şanslı adam var mıdır acaba ? Beni asla hiç yalnız bırakmadığınız için sizlere  ve yeniden aday gösteren Genel Başkan Özgür Özel ve Yardımcısı Burhanettin Bulut ile diğer parti teşkilatı üyelerine çok teşekkür ederim” dedi.

“ADANA’NIN ÖNÜ AÇILDI, ARTIK KİMSEYE İHTİYACI YOK”

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin mali güç olarak çok güçlendiğini ve Adana’nın önünün açıldığını da vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın hizmet açısından önü açıldı. Parasal olarak artık kimseye ihtiyacı kalmadı.  5 yıl boyunca yaşadığımız sıkıntılara güzel hizmetler  sunduk. Bana ‘Zeydan Başkan ne yaptı ?’ deniliyor. Adana’da kısa zamanda birden fazla alt geçit yapan  kaç tane Belediye Başkanı var ? O da 1 ve benim. Bu kardeşiniz birini 86, diğerini de 100 günde yaptı. Daha da alt geçitler yapacağız ve Adana altgeçitlerle anılacak. Bulvarları açan başkan da benim. Adana’yı borç batağından kurtardık, hizmet atağı başlattık” diye konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.