TMMOB’dan Kent Sorunları Sempozyumu

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.11.2023 - 11:37, Güncelleme: 16.11.2023 - 11:37 4399+ kez okundu.
 

TMMOB’dan Kent Sorunları Sempozyumu

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) 17- 18 Kasım 2023 tarihlerinde 5. Adana Kent Sorunları Sempozyumu düzenleyecek.
Sempozyumla ilgili bilgi veren TMMOB Adana İKK Sekreteri Ahmet Uncu, iki gün sürecek ve Seyhan Belediyesi Yaşar kemal Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan sempozyumun, 17 Kasım Cuma günü saat 9.00’da açılışının yapılacağını belirterek; tüm Adanalıları kent sorunlarının ve depremin konuşulacağı sempozyuma davet etti. Ahmet Uncu; TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu olarak Cumhuriyetin 100. Yılında, düzenledikleri5. Adana Kent Sorunları Sempozyumunun ana temasını; 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli, 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi dolayısıyla “KENT ve AFET” olarak belirlediklerini belirtti. Uncu; Sempozyum duyurusunda şu sözlere yer verdi: “TMMOB’yi oluşturan Odalarımız, bilim ve tekniğin ışığında oluşturdukları araştırmalarını, birikimlerini ve önerilerini kent ve kentlinin hizmetine sunan disiplinlerden oluşmaktadır. Bizler mühendis, mimar ve şehir plancıları olarak, aldığımız eğitimi, edindiğimiz tecrübelerimizi halkın yararına sunarak, daha sağlıklı yaşanabilir ve depreme dirençli kentler yaratmak için mücadele ediyoruz. TMMOB’ye bağlı Odaların Adana Şubeleri olarak, daha yaşanılır bir Adana için, mesleki bilgilerimizle, örgütsel varlığımızla,  çalışmalarımızla, araştırmalarımızla kentimize hizmet vermeye, görüş ve önerilerimizi sunmaya devam edeceğiz. Bu amaçla planladığımız 5. Adana Kent Sorunları Sempozyumunda; 4 Oturum, 1 Panel, 2 Tekil sunumda yer alan 21 konuşmacımız, uzmanlık alanlarında görüşlerini sunacaklar. Tüm Adanalıları sempozyum konuşmacılarını dinlemeye, sorularını sormaya ve Sempozyumun sonunda yer alan Forum bölümünde görüş ve önerilerini paylaşmaya davet ediyoruz.”  
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) 17- 18 Kasım 2023 tarihlerinde 5. Adana Kent Sorunları Sempozyumu düzenleyecek.

Sempozyumla ilgili bilgi veren TMMOB Adana İKK Sekreteri Ahmet Uncu, iki gün sürecek ve Seyhan Belediyesi Yaşar kemal Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan sempozyumun, 17 Kasım Cuma günü saat 9.00’da açılışının yapılacağını belirterek; tüm Adanalıları kent sorunlarının ve depremin konuşulacağı sempozyuma davet etti.

Ahmet Uncu; TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu olarak Cumhuriyetin 100. Yılında, düzenledikleri5. Adana Kent Sorunları Sempozyumunun ana temasını; 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli, 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi dolayısıyla “KENT ve AFET” olarak belirlediklerini belirtti.

Uncu; Sempozyum duyurusunda şu sözlere yer verdi: “TMMOB’yi oluşturan Odalarımız, bilim ve tekniğin ışığında oluşturdukları araştırmalarını, birikimlerini ve önerilerini kent ve kentlinin hizmetine sunan disiplinlerden oluşmaktadır. Bizler mühendis, mimar ve şehir plancıları olarak, aldığımız eğitimi, edindiğimiz tecrübelerimizi halkın yararına sunarak, daha sağlıklı yaşanabilir ve depreme dirençli kentler yaratmak için mücadele ediyoruz. TMMOB’ye bağlı Odaların Adana Şubeleri olarak, daha yaşanılır bir Adana için, mesleki bilgilerimizle, örgütsel varlığımızla,  çalışmalarımızla, araştırmalarımızla kentimize hizmet vermeye, görüş ve önerilerimizi sunmaya devam edeceğiz. Bu amaçla planladığımız 5. Adana Kent Sorunları Sempozyumunda; 4 Oturum, 1 Panel, 2 Tekil sunumda yer alan 21 konuşmacımız, uzmanlık alanlarında görüşlerini sunacaklar. Tüm Adanalıları sempozyum konuşmacılarını dinlemeye, sorularını sormaya ve Sempozyumun sonunda yer alan Forum bölümünde görüş ve önerilerini paylaşmaya davet ediyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.