Harika işbirliği

Spor 08.11.2023 - 11:00, Güncelleme: 08.11.2023 - 11:00 2302+ kez okundu.
 

Harika işbirliği

Voleybolda Filenin Sultanları’nın Avrupa ve Dünya Şampiyonluğunu elde etmesiyle birlikte genç kızların spora olan ilgisi her geçen gün artıyor. Adana’da da Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi temsilcisi Adana İdmanyurdu ile Süper Amatör kulüplerinden Çukurova Press Havuzlubahçespor kulüpleri harika bir iş birliğe imza attı.
>> SABİT ÖZKESER   ADANA İDMANYURDU ALTYAPISINA SPORCU DESTEĞİ Gazetemiz Yönetim Kurulu ve Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı  Engin Kanber ile birlikte Adana’nın güney bölgesinde çocukların kötü alışkanlıklardan kurtarılması ve onların spora kazandırılması konusunda uzun yıllardır büyük emek veren Teknik Sorumlu Nevzat Karabulut, kendi bünyelerinde spor yapan kız çocuklarını altyapısını yeni oluşturan profesyonel takım olan Adana İdmanyurdu’na kazandırdı.  Karabulut, 10  ile 15 yaş arasında genç kızların Adana İdmanyurdu’nda spor yapmalarını sağlamaktan dolayı verdikleri destekten çok mutlu olduklarını belirterek, “Amacımız;  bölgedeki  tüm insanların spor yapmalarını ve yetenekli gençlerin ortaya çıkarılması konusundaki çalışmalarımızı her zaman olduğu gibi bundan sonra da devam ettireceğiz. Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü olarak sadece sporda değil, sanatta ve diğer alanlarda da başarılı olmaları için bölge halkıyla birlikte hareket ediyoruz” dedi. Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü Başkanı Metin Taylancı ise, Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber  ve Teknik Sorumlusu Nevzat Karabulut’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.  
Voleybolda Filenin Sultanları’nın Avrupa ve Dünya Şampiyonluğunu elde etmesiyle birlikte genç kızların spora olan ilgisi her geçen gün artıyor. Adana’da da Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi temsilcisi Adana İdmanyurdu ile Süper Amatör kulüplerinden Çukurova Press Havuzlubahçespor kulüpleri harika bir iş birliğe imza attı.

>> SABİT ÖZKESER

 

ADANA İDMANYURDU

ALTYAPISINA SPORCU DESTEĞİ

Gazetemiz Yönetim Kurulu ve Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı  Engin Kanber ile birlikte Adana’nın güney bölgesinde çocukların kötü alışkanlıklardan kurtarılması ve onların spora kazandırılması konusunda uzun yıllardır büyük emek veren Teknik Sorumlu Nevzat Karabulut, kendi bünyelerinde spor yapan kız çocuklarını altyapısını yeni oluşturan profesyonel takım olan Adana İdmanyurdu’na kazandırdı.  Karabulut, 10  ile 15 yaş arasında genç kızların Adana İdmanyurdu’nda spor yapmalarını sağlamaktan dolayı verdikleri destekten çok mutlu olduklarını belirterek, “Amacımız;  bölgedeki  tüm insanların spor yapmalarını ve yetenekli gençlerin ortaya çıkarılması konusundaki çalışmalarımızı her zaman olduğu gibi bundan sonra da devam ettireceğiz. Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü olarak sadece sporda değil, sanatta ve diğer alanlarda da başarılı olmaları için bölge halkıyla birlikte hareket ediyoruz” dedi. Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü Başkanı Metin Taylancı ise, Çukurova Press Havuzlubahçespor Kulübü Başkanı Engin Kanber  ve Teknik Sorumlusu Nevzat Karabulut’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.