Adanaspor’da Sakaryaspor hazırlığı

Spor 19.10.2023 - 11:38, Güncelleme: 19.10.2023 - 11:38 2004+ kez okundu.
 

Adanaspor’da Sakaryaspor hazırlığı

Milli Takımımızın maçları dolayıszıyla ara verilen liglere bu hafta yeniden başlanırken, Adanaspor deplasmanda karşılaşacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
>> EREN EKİCİ       MORALLER YERİNDE Teknik Direktör Özhan Pulat ile yolların ayrılmasının ardından Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın’ın çalıştırdığı Turuncu-Beyazlı ekipte morallerin yerinde olduğu gözlendi. Ligde son alınan 4-2’lik Giresunspor galibiyeti ile hayli keyifli olan Adanaspor’da hedef Sakaryaspor önünde puan veya puanlar almak olacak. KUPADA RAKİBİ HACETTEPE OLDU Bu arada Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme turunda Adanaspor’un rakibi Hacettepe 1945 Spor Kulübü oldu. Karşılaşma tek maç eleme usulüne göre, 31 Ekim, 1 ve 2 Kasım tarihlerinde Yeni Adana Stadyumunda oynanacaktır.    
Milli Takımımızın maçları dolayıszıyla ara verilen liglere bu hafta yeniden başlanırken, Adanaspor deplasmanda karşılaşacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

>> EREN EKİCİ

 

 

 

MORALLER YERİNDE

Teknik Direktör Özhan Pulat ile yolların ayrılmasının ardından Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın’ın çalıştırdığı Turuncu-Beyazlı ekipte morallerin yerinde olduğu gözlendi. Ligde son alınan 4-2’lik Giresunspor galibiyeti ile hayli keyifli olan Adanaspor’da hedef Sakaryaspor önünde puan veya puanlar almak olacak.

KUPADA RAKİBİ HACETTEPE OLDU

Bu arada Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme turunda Adanaspor’un rakibi Hacettepe 1945 Spor Kulübü oldu. Karşılaşma tek maç eleme usulüne göre, 31 Ekim, 1 ve 2 Kasım tarihlerinde Yeni Adana Stadyumunda oynanacaktır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.