Amatör Spor Haftası açılışı yapıldı

Spor 16.10.2023 - 11:08, Güncelleme: 16.10.2023 - 11:08 1771+ kez okundu.
 

Amatör Spor Haftası açılışı yapıldı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında bu yıl da Uğur Mumcu (İstasyon) Meydanı’ndan Atatürk Parkı’na kortej yürüyüşü ve açılış töreni gerçekleştirildi. Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dr.Ahmet Bozan, Türk sporunun amatörlerin omuzlarında yükselmeye devam ettiğini belirtti.
>> SABİT ÖZKESER     “AŞKLA, GURURLA, DURMADAN, YORULMADAN HİZMET ETMEYE  DEVAM EDECEĞİZ” Atatürk  Parkı’ndaki anıta çelenk sunumu ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan  Amatör Spor Haftası açılışı, daha sonra ASKF Başkanı Dr.Ahmet Bozan ile Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ın konuşmalarıyla devam etti. Dr.Bozan ile Çintimar. tüm amatör spor camiasının haftalarını kutladı.  Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dr.Ahmet Bozan, amatör kulüplerin ve amatör sporcuların her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Aşkla, gururla, durmadan ve yorulmadan amatör spora hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.   “AÇILIŞIMIZA BÜYÜK KATKI KOYAN  MUZAFFER ÇİNTİMAR’A TEŞEKKÜR EDERİM”   Dr.Bozan,” Bu güzel ve önemli günde Kortej Yürüyüşümüzde ve açılışımızda büyük katkı koyan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, Kıymetli Müdürümüz Muzaffer Çintimar’a ve spor paydaşlarımız ile belediyelerimizin kıymetli bürokratlarına, tabii ki bu işin gerçek sahibi kulüplerimiz, antrenörlerimiz ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz. '’Büyük Aile'’ olmanın gereğini yerine getirdikleri için federasyonumuz adına gururlu olduğunuzu belirtmek isteriz. Yoğun katılımın olduğu etkinliğimizde; tüm spor camiamızı, amatör spor kulüplerimizi ve sporcu kardeşlerimizi bu önemli günde '’Amatörler İçin Bir Adım da Sen At’' teması ile aramızda görmüş olmanın mutluluğunu yaşadık” diye konuştu.  
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında bu yıl da Uğur Mumcu (İstasyon) Meydanı’ndan Atatürk Parkı’na kortej yürüyüşü ve açılış töreni gerçekleştirildi. Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dr.Ahmet Bozan, Türk sporunun amatörlerin omuzlarında yükselmeye devam ettiğini belirtti.

>> SABİT ÖZKESER

 

 

“AŞKLA, GURURLA, DURMADAN, YORULMADAN

HİZMET ETMEYE  DEVAM EDECEĞİZ”

Atatürk  Parkı’ndaki anıta çelenk sunumu ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan  Amatör Spor Haftası açılışı, daha sonra ASKF Başkanı Dr.Ahmet Bozan ile Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ın konuşmalarıyla devam etti. Dr.Bozan ile Çintimar. tüm amatör spor camiasının haftalarını kutladı.  Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dr.Ahmet Bozan, amatör kulüplerin ve amatör sporcuların her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Aşkla, gururla, durmadan ve yorulmadan amatör spora hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

 

“AÇILIŞIMIZA BÜYÜK KATKI KOYAN

 MUZAFFER ÇİNTİMAR’A TEŞEKKÜR EDERİM”

 

Dr.Bozan,” Bu güzel ve önemli günde Kortej Yürüyüşümüzde ve açılışımızda büyük katkı koyan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, Kıymetli Müdürümüz Muzaffer Çintimar’a ve spor paydaşlarımız ile belediyelerimizin kıymetli bürokratlarına, tabii ki bu işin gerçek sahibi kulüplerimiz, antrenörlerimiz ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz. '’Büyük Aile'’ olmanın gereğini yerine getirdikleri için federasyonumuz adına gururlu olduğunuzu belirtmek isteriz. Yoğun katılımın olduğu etkinliğimizde; tüm spor camiamızı, amatör spor kulüplerimizi ve sporcu kardeşlerimizi bu önemli günde '’Amatörler İçin Bir Adım da Sen At’' teması ile aramızda görmüş olmanın mutluluğunu yaşadık” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.