Avcı, Adana aşığı

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.07.2023 - 11:03, Güncelleme: 25.07.2023 - 11:03 1863+ kez okundu.
 

Avcı, Adana aşığı

İstanbul merkezli PİA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adanalı spor dostu Pala İbrahim Avcı, tam bir memleket sevdalısı…
SPORA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR Bir dönem Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Adana Basketbol Kulübü’nde As Başkanlık yapan Pala İbrahim Avcı, spora olan ilgisi ve desteği ile takdir görüyor. İstanbul’da bulunan Adanalı iş insanı Pala İbrahim Avcı, zaman zaman Adana’ya gelip dostları ile hasret giderirken spora desteğini de devam ettiriyor. “ADANA BENİM İÇİN ÖZELDİR” Pala İbrahim Avcı, Adana’daki bazı kulüplere malzeme desteği veriyor. İşleri dolayısı ile İstanbul’da yaşadığını söyleyen Pala İbrahim Avcı, “Ben memleket sevdalısıyım. Doğum büyüdüğüm, hatıralarım olan memleketim Adana benim için hep özel ve ayrıdır. Evet sporu seviyorum ve desteklerim sürecek” dedi. (Haber Merkezi)
İstanbul merkezli PİA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adanalı spor dostu Pala İbrahim Avcı, tam bir memleket sevdalısı…

SPORA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bir dönem Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Adana Basketbol Kulübü’nde As Başkanlık yapan Pala İbrahim Avcı, spora olan ilgisi ve desteği ile takdir görüyor. İstanbul’da bulunan Adanalı iş insanı Pala İbrahim Avcı, zaman zaman Adana’ya gelip dostları ile hasret giderirken spora desteğini de devam ettiriyor.

“ADANA BENİM İÇİN ÖZELDİR”

Pala İbrahim Avcı, Adana’daki bazı kulüplere malzeme desteği veriyor. İşleri dolayısı ile İstanbul’da yaşadığını söyleyen Pala İbrahim Avcı, “Ben memleket sevdalısıyım. Doğum büyüdüğüm, hatıralarım olan memleketim Adana benim için hep özel ve ayrıdır. Evet sporu seviyorum ve desteklerim sürecek” dedi. (Haber Merkezi)

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.