Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin: Adana’da iyi dostlar ve anılar biriktirdim

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.06.2023 - 11:31, Güncelleme: 22.06.2023 - 11:31 3931+ kez okundu.
 

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin: Adana’da iyi dostlar ve anılar biriktirdim

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’yu makamında kabul etti
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, eğitim yatırımları ve yüzlerce çalışanı ile ekonomi ve istihdama büyük katkı sağlayan Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’ya teşekkür etti. Kendisini ziyaret eden Dr.Gündoğdu’nun  eğitim ile birlikte özellikle kadınlara verdiği desteği çok anlamlı bulduğunu anlatan Şahin, “Adana’da 12 yıl görev yaptığını, iyi dostlar ve anılar biriktirdim” dedi. “ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM” Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin’i makamında ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vakfın eğitim ile birlikte sosyal ve kültürel konularda da öne çıktığını vurgulayan Dr. Gündoğdu, “Öncelikle nazik misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. Vakfımız üreten kadınlarımızın yanında yer alıp kadın kooperatiflerimize destek olmaktadır. Valimiz Dr. Süleyman Elban beyefendinin de destekleri ile tarihi Büyüksaat’te bulunan tarihi Tuzhan’ı Vakfımız bünyesinde restore edip yüzlerce özel kitabın yer aldığı Fikir ve Sanat Dükkanı haline getirdik. Adana’nın Kurtuluşu’nun 100. Yılı’na özel fotoğraf sanatçısı bir arkadaşımız ile Adana ve İlçelerinden fotoğrafların yer aldığı Kurtuluş Fotoğraf Sergisi açtık ve sergimizin binlerce öğrencimiz tarafından gezilip Adana’nın doğa harikalarını öğrenmelerine vesile olduk. Bünyemizde bulunan Dr. Gökhan Gündoğdu Müzemize ülkemizin en kıymetli ressamlarının eserlerini kazandırdık. Eğitim, Sanat, Kültür alanlarında ülkemiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu. “BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN” Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin ise Adana’da 12 yıl görev yaptığını, iyi dostlar ve anılar biriktirdiğini vurguladı. Başsavcı Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Gündoğdu Vakfı’nın yatırım ve istihdam konularında ülkemize katkı sağlamasına teşekkür ederek, “Eğitim ile birlikte özellikle kadınlarımıza verdiğiniz destek çok anlamlı. Başta siz olmak üzere tüm ekibinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.  
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’yu makamında kabul etti

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, eğitim yatırımları ve yüzlerce çalışanı ile ekonomi ve istihdama büyük katkı sağlayan Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’ya teşekkür etti. Kendisini ziyaret eden Dr.Gündoğdu’nun  eğitim ile birlikte özellikle kadınlara verdiği desteği çok anlamlı bulduğunu anlatan Şahin, “Adana’da 12 yıl görev yaptığını, iyi dostlar ve anılar biriktirdim” dedi.

“ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM”

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin’i makamında ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vakfın eğitim ile birlikte sosyal ve kültürel konularda da öne çıktığını vurgulayan Dr. Gündoğdu, “Öncelikle nazik misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. Vakfımız üreten kadınlarımızın yanında yer alıp kadın kooperatiflerimize destek olmaktadır. Valimiz Dr. Süleyman Elban beyefendinin de destekleri ile tarihi Büyüksaat’te bulunan tarihi Tuzhan’ı Vakfımız bünyesinde restore edip yüzlerce özel kitabın yer aldığı Fikir ve Sanat Dükkanı haline getirdik. Adana’nın Kurtuluşu’nun 100. Yılı’na özel fotoğraf sanatçısı bir arkadaşımız ile Adana ve İlçelerinden fotoğrafların yer aldığı Kurtuluş Fotoğraf Sergisi açtık ve sergimizin binlerce öğrencimiz tarafından gezilip Adana’nın doğa harikalarını öğrenmelerine vesile olduk. Bünyemizde bulunan Dr. Gökhan Gündoğdu Müzemize ülkemizin en kıymetli ressamlarının eserlerini kazandırdık. Eğitim, Sanat, Kültür alanlarında ülkemiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

“BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN”

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin ise Adana’da 12 yıl görev yaptığını, iyi dostlar ve anılar biriktirdiğini vurguladı. Başsavcı Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Gündoğdu Vakfı’nın yatırım ve istihdam konularında ülkemize katkı sağlamasına teşekkür ederek, “Eğitim ile birlikte özellikle kadınlarımıza verdiğiniz destek çok anlamlı. Başta siz olmak üzere tüm ekibinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovapress.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.